Лъв – здравен хороскоп за 2014г.

Вашата енергия все  още не е в максималната си точка, но здравословното Ви състояние е отлично в сравнение с последните години. То ще се подобри още повече след настъпването на август. Тези от Вас, които страдат от тежки здравословни проблеми, ще получат много добри новини, свързани с лечението им. Вашият Дом на Слънцето, не е Дом на Здравето. Така че, няма нужда да се фокусирате твърде много над тази област. Както се казва „Ако нещо не е повредено, не тръгвай да го поправяш!”. Сатурн  е Вашата планета, което е предпоставка за страхотни различни аспекти през цялата година.  Другата добра новина е, че Сатурн се грижи за доброто състояние на гръбнака, скелета, коленете и зъбите. Затова тези части от тялото се нуждаят от специално внимание за тяхното оптимално поддържане. Никакви здравословни проблеми не се очертават с тях, но ако все пак нещо се появи, то със сигурност ще започне от там. Тези части от тялото могат да се поддържат в добро състояние, чрез периодични визити при хипопрактор или масажист, както и с различни профилактики като рефлексотерапия на краката и ръцете, кинезитерапия, масаж, акупресура и акупунктура. Атлетите и тези, чиито ежедневие е свързано с изключително натоварване, трябва да отделят изключително много грижи за коленете си (както и глезените). Сатурн, Вашата планета на здравето, управлява здравословното Ви състояние от знака на Близнаци тази година. Ръцете, раменете и нервната система също се нуждаят от вниманието Ви. Сатурн, в Близнаци спомага мислите и речта Ви да играят необикновена роля за здравословното Ви състояние тази година.  Старайте се към по-малко безсмислени приказки и мисли.

Не говорим само за негативни мисли и думи – те са ненужни за всяка зодия, като цяло – а за безсмислените празни обещания, намерения и мисли. Тези способности са свързани с много енергия и заряд, които трябва да се „изключат”, ако няма да се ползват в положителен аспект. Доста хора не могат да се излекуват напълно само и единствено, защото губят тяхната енергия по песимистични настроения и нагласи. Доста атлети не могат да дадат всичко от себе си, поради същата причина на състезанията си.

Планетата на здравето в знака на Близнаци, отговаря и за добрите приказки по същия начин – не ги пестете.  Изричайте хубави неща за тялото си. Мислете си само хубави позитивизми. Възхвалявайте се.  Забележете разликата, върху цялостното си състояние благодарение на тази малка техника.

Сатурн е противопоставен от Плутон през цялата година. Този факт е изключително важен. Настроенията и емоциите (Плутон управлява Четвъртия Дом) имат невероятно въздействие над здравето Ви. Toва е нещо, с което всеки би се съгласил, но ето къде се крие драматизма. Вашето здравословно състояние, е свързано малко или много с това на останалите. Вие сте твърде съпричастни, когато човек от семейството страда и не се чувства добре. Естествено, това е напълно разбираемо, но не трябва да си позволявате да се разболеете от емоции, покрай някой друг. Така трябва да се справите с двама болни, вместо с един, което е само във Ваш ущърб. Вашата усмивка и емоция ще помогнат много повече на ближния за скорошното му оздравяване, от колкото притеснението и депресията. Помнете, така помагате и на самите себе си. Приемете нещата така – помогнете на тях, да прихванат Вашето здраве, а не Вие да прихванете техните проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *