Скорпион – здравен хороскоп 2014г.

Здравето Ви е доста по-добро в сравнение с предишните години. Докато в миналото сте имали много бавно преминаващи планети, които да Ви попречват във всяко едно отношение, то сега те са само две. В момента сте доста по-силни и улегнали. Тялото Ви се е пречистило и сега всички здравни аспекти изглеждат по-добри. Фактът, че Вашият Шести Дом на Здравето, не попада в  Дома на Силата е друг положителен здравословен сигнал. Няма нужда да отделяте много внимание върху здравословното си състояние.

Лошото е, когато игнорирате напълни здравето си и го приемете за даденост – това ще  е  голяма грешка.  Като казахме по-горе, че няма нужда да обръщате много внимание на здравето, имахме в предвид, че поне минимално такова трябва да се отдели, особено през тази година след 1-ви август. Тогава Юпитер се присъединява към Уран и Нептун, което може да окаже стресиращо влияние на Вас под една или друга форма. Част от проблема идва от там, че желаете да съчетаете кариерата( доста успешна) с домашните задължения. Трябва да откриете баланса между двете. Ще има много моменти и места, където няма как да искате прошка нито на шефовете си, нито на членовете от семейството.

Емоционалните състояния и вариациите в тях също са доста опасни. Нищо не изпива енергията така, както неконтролируемите (и особено негативни) емоционални състояния. Както и миналата година, тенденцията е за изпадане в крайности, стане ли дума за емоции. Сега висотите и низините на тази емоционална въображаема скала, могат да бъдат доста по-големи от познатите от Вас до сега. Истината за всяка една ситуация, е някъде там – по средата. Смяната на настроенията също ще бъде стремглава и объркваща, както за Вас, така и за околните около Вас. Предизвикателството сега е (както вече стана ясно), да успеете да запазите вътрешен мир, спокойствие и равновесие. Когато рязко Ви обхване чувство от негативния спектър, опитайте да преминете към друго ментално състояние, като си кажете: „ Аз не съм това чувство или настроение, аз съм просто създание, което може да чувства!”. Може да редуцирате стреса от амбициите си и старанието да ги постигнете, като опитате да работите по- съсредоточено, ефективно и ритмично. Работете усилено, но не пресилено. Фокусирайте вниманието си само върху наистина важните неща, а останалите оставете да отминат покай Вас. Бъдете отговорни, колкото се може повече. Почивайте, когато се чувствате уморени.  Не се опитвайте да работите по даден проект, когато умората Ви налегне, защото тогава шансът да допуснете грешки в работата и после да повтаряте всичко наново, е огромен. Вслушвайте се в нуждите на тялото Ви и следете енергийните си нива. Опитайте да се осъвършенствате в това, да пренасочите изтичащата от Вас енергия към аурата си.

Говорете по-малко (доста трудно начинание тази година, с всичката въздушна енергия около Вас) и  слушайте повече. Избягвайте споренето и шумните скандали. Пак напомняме – мир и хармония. Опитайте се да се самоследите, когато сте сред хора – кои Ви карат да се чувствате уморени, кои Ви натоварват и кои забавляват. Това са енергийни знаци, повечето от които подсъзнателни.

Когато усетите негативно влияние от някого, културно се извинете и напуснете. Използвайте енергията си само на места, където може да я възвърнете максимално.  Ще бъде малко трудно в началото, но по-добре е да започнеш трудно, от колкото никога да не го направиш.  От 20 януари до 18 февруари, 1 март – 21 март, 13 юли – 23 август са критични за здравето периоди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *