Водолей – здравен хороскоп за 2014г.

Здравето Ви изглежда доста добро тази година. Повечето планети са благосклонни към Вас. Елементът Въздух ще  е най-силният за Вас през тази година и ще окаже най-голямо влияние над Вас.  Ще живеете в хармония.

Имате доста силни страни  и качества, които хората харесват и одобряват. Плюс това силата, която присъства в Шестия Ви Дом, показва, че сте доста запознати със здравословните тематики, отделно от всички други страни, в които сте компетентни. Винаги полагате грижи за отстраняването на  всеки проблем, който се появи. Също вземате след това превантивни мерки, за да предотвратите появяването повторно на същите симптоми.  Сатурн, попаднал във Вашия знак показва, че частта от тялото, на която трябва да отделите от вниманието си, са краката. Това, което можете да предприемете е хубав профилактичен масаж, който да се превърне в малка здравословна традиция.  Уран, от своя страна съветва да поддържате в добро състояние и глезените си.

Много от Вас подлагат на изпитание психиката си.  Опитайте се да сведете тези опити само до такива  с положителен заряд, защото в противен случай може да навредите на здравето си.  Юпитер ще се задържи в Домът на здравето до 1 август.  Юпитер по принцип е с предпоставки за добри аспекти, не перфектни, но все пак доста добри. Това означава, че ако сте имали някакви здравословни проблеми в миналото, то най-вероятно е те да са си останали там  и да сте намерили избавление от тях.  Може  да се наречете истински късметлия, що се касае до здравето Ви. Юпитер е планетата и на религията, философията, метафизиката и висшето образование. Това е планетата, управляваща нашето най-висше съзнание – ума, който може да проникне отвън фактите и да прецени положението във всяка една секунда трезво и реално. По този начин и много от Вас разширяват познанията си за здравето и различните заболявания на едно много по-дълбоко ниво от останалите.  Вие разбирате идеално както причинителите, така и видовете изцеления, които можете да приложите. Това помага много за Вашето здраве не само тази година, но и до края на живота Ви.  Много от Вас ще преминат още по-далеч  и ще започнат да посещават курсове за здравето.

Доста от Вас ще започнат работа като лекари, лечители или здравни работници.

За повечето хора здравето означава физическо здраве – липсата на болест или симптоми. Но не и за Вас. За Вас здравето е преди всичко социално здраве – здравословни и добри отношения с приятелите също. Юпитер е в знака на Рак, знакът на настроенията, емоциите и взаимоотношенията между хората. Здравето също е  и здравословни, емоционални и функционални взаимоотношения в семейството  и с приятелите. Важността на настроенията и правилните чувства, които изпитвате е от голямо значение за Вас, особено през тази година. Ще усетите силата на емоциите по здравето си, за добро или лошо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *