Овен – здравен хороскоп за 2015 г.

През първата половина на 2015 година за здравето на Овен ще има още много какво да се желае. Някои Овни ще забележат, че имунната им система отслабва и техните хронични заболявания се проявяват по-често, но това няма да е твърде сериозно, за да се наложи консултация с лекар. Пазете се от настинки. Пазете краката си сухи и топли и ако не е наложително, оставайте вкъщи, когато времето е лошо и вали навън. Имайте предвид, че дори и лятно време ще сте много податливи на настинки, така че полагайте правилни грижи за себе си и облеклото си.

Овни, вземете под внимание следните дати и периоди, когато трябва да сте изключитено внимателни относно Вашето здраве:

13 януари – 20 февруари

През този период Овните ще се чувстват уморени и депресирани. Психологичното Ви състояние може да е следствие на някое от хроничните Ви заболявания. Също така ще бъдете податливи и на инфекциозни заболявания. Дори и при вдигане на лека температура, за която ще Ви се струва, че няма за какво да се тревожите, по-добре се обърнете към лекуващия лекар.

13 май – 24 юни

През този период е желатено да се предпазвате от болести на горните дихателни пътища, настинки и алергии.

Летните месеци (средата на юни до средата на септември) са месеци за повишено внимание относно травми. Имайте предвид, че зъбите и костите ще са по-уязвими. Не е желателно да се подлагате на дентални процедури през лятото, особено на слагане на протези.

26 септември – 12 ноември

Това е един от най-трудните периоди за Вашето здраве, когато имунната Ви система е много отслабена и й трябва подкрепа. Обърнете специално внимание на хранителните си навици и начина Ви на хранене.  Рискът от хранително натравяне е голям.

Козметични процедури  от края на февруари до края на март ще бъдат успешни. Не се подлагайте на нищо, което е свързано с инжектиране на вещества (ботокс, хиалуронова киселина и т.н.), както и на татуиране, пиерсинг и прочее – крайният резултат по-скоро ще Ви разочарова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *