Дева – здравен хороскоп за 2015 г.

През първите месеци на 2015, особено през зимния сезон, ще забележите влошаване на здравословното си състояние. Заради вродената си педантичност, ще последвате всеки лекарски съвет, но въпреки това няма да се чувствате особено здрави и пълноценни. Това в някаква степен ще се дължи на психичното Ви състояние. За съжаление, лечението на душата и мира е почти невъзможно с шепа хапчета, затова трябва друг метод. Но когато става дума за Вашето здраве, добра диета, много витамини и доста почивка определено ще свършат работа. Поради тази причина, вариантът да планувате почивка в началото на 2015г. до релаксиращо кътче, е много добър.

През втората половина от годината, когато се почувствате заредени с енергия, отпочинали и готови за нова „битка”, трябва да обърнете внимание на хроничните си заболявания, включително и на опорно-двигателния апарат и сърдечно-съдовата система.  Девите, страдащи от алегрии може често да имат алергични оплаквания. Причината е пред очите Ви – начинът Ви на хранене и храносмилателната Ви система.

За да се оттървете от тези проблеми, трябва да преминете на строга диета, както и да се консултирате с Вашия лекар и да се посветите на курс за възстановяване.

Бъдете особено внимателни относно здравето си през следните периоди от годината:

1 Януари – 12  Януари

През този период може да се чувствате отпаднало и уморено. Това може да е в следствие на вирусите, които се предават по въздушно-капков път. Малки хитринки като имуно-модулатори, грейки, пълни  с топла вода, компреси и инхалации могат жизнено да подобрят състоянието Ви.

21 Февруари – 31 Март

През този период състоянието на зрението, обвързано с главоболие и замаяност ще са основния Ви проблем. Може да забележите и повишена температура, по време на обикновена настинка. През този период, трябва да сте изключително внимателни: пазете се от травми и наранявания, които крият риск от големи кръвозагуби. Поради тази причина, планувани операции и интервенции е желателно да бъдат отменени за по-късен етап.

9 Август – 25 Септември

През този период могат да се появят отново хронични оплаквания. Погрижете се за нервната си система, почивайте повече и спазвайте дневен режим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *