Козирог – здравен хороскоп за 2015 г.

През 2015 Козирозите може да се оплакват от влошено здраве и подлагането на чести лечения на различни заболявания, поради неефективност на различни медикаменти ще е постоянно. Психологическото Ви състояние ще е причина за лошото Ви здраве. Ще сте податливи на депресии, смяна на настроенията, апатия и липса на енергия. Хронични заболявания, затихнали от години насам, могат да се проявят наново. Ако желаете да се възстановите бързо, трябва да следвате предписанията на Вашия лекар и временно да приемате лекарства. Може спокойно да се обърнете към различни нетрадиционни лечители, които да Ви помогнат с необичайните си методи да възстановите нивата си на енергия.

През лятото, когато Сатурн временно се завръща в знака на Скорпион, може да почувствате облекчение, но това подобрение ще е временно. И дори през лятото не бива да пренебрегвате и занемарявате здравето си.

Следните периоди изискват специално внимание относно Вашето здраве:

13 Януари – 20 Февруари

През този период защитните функции на организма Ви ще са отслабени, затова може да сте много податливи на инфекциозни заболявания. Опитайте се да отделите няколко дни за себе си и за почивка. Не пренебрегвайте водните процедури, тъй като освен всичко, могат да подпомогнат много и имунната Ви система. Да подложите тялото си на ниски температури, редуване на топли и студени душове ще Ви зареди с енергия и ще Ви даде сили да се борите с болестите.

13 Май – 24 Юни

През този период, умората която чувствате ще е най-силна, поради доста възпалителни заболявания. Трябва да обърнете повишено внимание на дихателните пътища и органи. Висок е риска от бронхити и пневмония. Също така, през този период може да развиете алергична реакция, независимо дали сте имали такива оплаквания преди.

9 Август  – 25 Септември

През този етап от годината, Козирозите ще страдат от сърдечно-съдови оплаквания, затова е желателно да вземат превантивни мерки и да се отнасят по-сериозно към здравето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *