Avon в борба срещу рака с 6900 безплатни прегледа

Препоръчваме ви:

Ако си мислите, че козметичната компания Avon се ограничава само с артикулите, в каталога им в борба срещу рака на гърдата, то това не е вярно. Avon България прави безплатни кампании, защото както всички знаем превенцията е най-правилната атака срещу рака. Открит рано, той е 100% лeчим.

Затова Avon дарява 6900 прегледа на кампанията „От любов към живота”, те са за жени от 30 до 49 години в неравностойно положение, безработни,  регистрирани в Бюрото по труда, социално слаби, жени от малцинствата, както и жени с увреждания. Ейвън са мотивирани за тази компания, заради черната статистика, че броят на жени с диагноза рак на гърдата нараства.

Само във Варненска и Добричка област новооткритите случаи са 275, а в страната са близо 4000 като във Варна има и случаи на рак на гърдата при жени между 20 и 30 години. Затова от СБАЛОЗ-Варна призовават за ежегодни прегледи за коварната болест, а жени на хормонални препарати трябва да си правят профилактичен преглед през 6 месеца. Там ще се извършват общо 1200 ехографски безплатни прегледа в областта.

Профилактичните преглед ще обхващат цялата страна – Плевен, Русе, Шумен, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. Като стартират от Врана и ще започне с дарение на техника там.

Във всеки един от градовете различни неправителствени организации ще подадат ръка на кампанията, за да се извърши успешна превенция особено при жени в рискови групи.

Avon е водеща козметична кампания, чийто приходи стигат до 20 милиарда долара и разпространяват продуктите си в над 100 страни, но въпреки това грижата за жената не спира само до козметиката. Благодарение на техните кампании за 13 години са дарени близо 1 400 000 лева и са извършени над 30 000 безплатни прегледи. Кампанията цели да напомни всички жени колко важна е превенцията и как малко повече внимание може да спаси живота на всяка жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *