Био Клинзинг комплекс – иновативна формула за чистота на стомашно-чревния Ви тракт.

Био клинзинг комплекс е уникална комбинация от екстракти от билки и плодове, създадена за пречистване на стомашно-чревния тракт. Продуктът притежава антипаразитно, антисептично и антимикотично действие. Освен това подпомага имунната система и е подходящ при хора, страдащи от дисбактериоза или метеоризъм.

Първата течна формула, която е подходяща за пречистване на вашето тяло и храносмилателна система от наличието на паразити. Изключително подходящ за хора, които плануват пътувания до страни с различен климат и условия или консумация на пикантна и екзотична храна.

Изключителните му свойства се дължат на комбинацията от уникални съставки:

– Екстракт от кора на Пау Д’Арко – още известно, като Мравчено дърво – притежава противогъбично, антибактериално, противовирусно, противотуморно свойство и е силен имуностимулатор и антиоксидант.

Екстракт от семки на карамфил – изключително богата на вещества и носител на множество здравословни ползи подправка. Притежава антиоксиданти, минерали, Омега-3 мастни киселини и витамини. Подпомага пречистването на организма от паразити, използва се като антиоксидант, при различни гъбички и бактерии, включително полезен срещу акне.

– Грейпфрут – екстракт от семки и плод – грейпфрутът е известен с антимикробни и противогъбичните си свойства, освен това указва добро влияние върху здравето и дейността на сърцето, кръвоносните съдове, храносмилането и обмяната на веществата. Изключително богат на витамин Ц, което подсилва имунната ви система.

– Черен орех – черният орех е подходящ в борбата с глисти, бактерии и гъбички. Притежава леко разхлабително действие, а съдържанието на йод подсилва общото състояние на чревната флора и подобрява имунния отговор на организма.

– Масло от риган – маслото от риган е естествен антисептик. Подходящо е при наличие на паразити, бори се с гъбичните инфекции. Подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, при ракови състояния, както и при настинка и грип. Може да се използва и при някои заболявания на храносмилателната система, като гастрит, подут корем, хеликобактер и други.

– Джинджифил – действа добре върху подобряване на чревната перисталтика, освен това е естествен антиоксидант и антисептик. Съдържа множество витамини и минерали, има силно доказани противоракови свойства, намалява холестерола.

– Тиквени семки – маслото от тиквени семки повишава защитната сила на организма, полезни са за простатата, подпомагат здравето на кръвоносната система, богати са на хранителни вещества, витамини и минерали. Едно от най-добрите и изключително безвредни средства срещу чревни паразити.

– Маслини – притежават противогъбични, антибактериални свойства, действат като антибиотик. Подпомагат здравето на храносмилателната система и стомашно-чревния тракт. Имат изявена антиоксидантна активност.

– Хлорофил –  пигмент в зелените хлоропласти на растенията. Повишава качеството и количеството на червените кръвни клетки. Притежава антиканцерогенни свойства, антиоксидант е, помага против възпаленията, бори се с гъбичките в тялото. Богат е на Магнезий, витамини К, С, А, Е, Фолиева киселина, Желязо, Калций и протеини. Влияе положително и на имунната система.

Всички тези свойства правят продукта изключително подходящ за подобряване на цялостното ви здравословно състояние и по-специално на храносмилателната и имунната ви система. Единствен по рода си помощник в борбата с чревни паразити, вируси и бактерии. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *