Как да сложим край на запека и подуването

През лятото, когато жегите често са убийствени, а облеклото – оскъдно, ви се иска да изглеждате перфектно… Иска ви се да се чувствате леко и свежо, без да изпитвате умора и да се притеснявате от фигурата си! Това би било възможно, само ако стомашно-чревният тракт навременно се освобождава от ненужното. Редовното му очистване е гаранция, че организмът е детоксикиран, нивата на енергия – високи, а усещането за лекота – на макс!

Да, но как да действате, ако проблемите със запечения стомах често ви спохождат? Какво е решението, ако всичко, което до момента сте ползвали, не върши достатъчно добра работа?

Да промените начина си на живот? Здравословна диета, богата на витамини, фибри и целулоза, прием на повече течности, редовна физическа активност – ето кои са задължителните стъпки, необходими за редовното изхождане и поддържане на тялото чисто. Но те невинаги са достатъчно ефективни и не дават желаните резултати.

Да се доверите на лаксативите? За да решат проблема си, повечето хора прибягват до синтетичните слабителни или екстрактите от сена, с които пазарът е залят. Това категорично е погрешният избор, тъй като продължителната употреба на подобни средства води до привикване и синдром на ленивите черва. В резултат констипацията хронифицира и проблемът се задълбочава още повече.

Най-доброто решение срещу запек, подут корем и тежест са лаксативите, които комбинират ефективни и доказано безопасни билкови екстракти с меко и щадящо действие.

Доверете се на Натуралакс 3 – очистителна билкова комбинация с проверен състав и здравословно действие!

Формулата на Натуралакс 3 комбинира екстракти от растения с високо качество и гарантиран произход. Този изцяло натурален продукт не съдържа сена и други вредни компоненти, и е изцяло съобразен с нуждите на чувствителната микрофлора.

Натуралакс 3 съчетава екстракти от алое ферокс, джинджифил, американски орех, копър, малина, зърнастец и мента. Тази комбинация се отличава с бързо, меко и щадящо действие, което стимулира естествените движения на червата и води до пълното им очистване, без рискове за здравето!

Как действа Натуралакс 3:

-Има мек слабителен ефект, който облекчава състоянието при констипация, подуване на корема и прекомерно образуване на газове.

Оказва противовъзпалителна активност и успокоява раздразнената лигавица.

-Подпомага изхвърлянето на отпадъците от стените на червата и така разрешава проблема с гниенето на храната и задръстването на организма с токсини.

-Стимулира секрецията на храносмилателни ензими и подпомага нормалното храносмилане, както и усвояването на ценни вещества от храната.

-Тъй като има нежно действие, което премахва необходимостта от напъване, Натуралакс 3 се препоръчва за хора с хемороиди.

-Има отлично действие, когато се комбинира с хранителен режим за детоксикация и редукция на теглото.

-Някои от компонентите в състава на Натуралакс 3 оптимизират работата на черния дроб – най-важният орган, отговорен за цялостното пречистване на тялото.

Прием: по 2 капсули вечер преди лягане с пълна чаша вода. Ефектът настъпва след около 8 часа – още сутринта, след ставане от сън. Можете да бъдете спокойни, че през останалата част от деня няма да има неприятни изненади и да се налага да посещавате тоалетна там, където не ви е комфортно!

Натуралакс 3 се предлага в разфасовки от 20 и от 100 капсули. Продукт на американската компания Nature’s Way, която предлага повече от 500 природни продукти с доказано качество, безопасност и ефективност. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *