Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
VitabioticsAsamАрониадаHerba MedicaNutergiaNeutrogenaЦветелина ОодLeocremaCouleur CaramelRocPremium Health ProductsBiodermaBiogame
02/09/2017

Сиропът от черен бъз - супер сила за детския имунитет!

Черният бъз (Sambucus nigra) е суперхрана с невероятно мощни терапевтични и лечебни свойства. В състава на растението влиза широк спектър от полезни вещества, включително витамини и минерали, органични пигменти, флавоноиди (антоцианини, рутин, изокверцитрин и хиперозид, и др.), аминокиселини, танини и още много други.

Чернят бъз е може би най-ефикасното природно лекарство за насърчаване на естествените защитни сили и общо тонизиране на организма. Ето защо бъзовите екстракти често се влагат в различни натурални продукти за укрепване на имунитета и намаляване на риска от простуда и грип. С една уговорка – не всеки екстракт от черен бъз е ефективен – зависи от метода на екстракция, концентрацията на активни вещества, произхода на растението, от което е иззет извлека и т.н.

Приемът на екстракт от черен бъз е най-доброто решение за често боледуващите деца, особено по-малките, които посещават ясла или детска градина. За разлика от конвенционалните лекарства срещу настинка и грип, които повлияват симптомите, но не причинителите, сиропът от черен бъз има широкоспектърнно действие, което при това не предполага риск от нежелани ефекти.

Но за да проявят терапевтичния си ефект, екстрактите от лечебни растения е добре да се приемат в точно определени концентрации. Важно е съдържащите се в тях биологично активни вещества да бъдат в точното количество, което гарантира целенасочено въздействие върху организма.

Самбукус нигра за деца /с черен бъз ехинацея, прополис и коластра/ - укрепва имунитета по естествен път!

Самбукус нигра за деца съдържа стандартизиран екстракт от висококачествени плодове на култивиран черен бъз, както и патентована смес от ехинацея ангустифолия (билка), ехинацея пурпурея (екстракт от корен), пчелен прополис и коластра.

Ехинацеята е билка с мощен имуностимулиращ и тонизиращ ефект. Екстратът от ехинацея е страхотна алтернатива на конвенционалните медикаменти, препоръчвани срещу начални симптоми на простуда.

Прополисът потиска развитието на вирусите и намалява риска от развитие на вирусни инфекции. Има добре изразен антибиотичен ефект и може да се приема в комбинация с конвенционални антибиотици, тъй като усилва действието им и намалява риска от нарушения в чревната микрофлора и дисбактериоза.

Коластрата съдържа коктейл от имунни и растежни компоненти, които повишават устойчивостта на развиващия се организъм срещу външни неблагоприятни фактори.

Така комбинирани, съставките в Самбукус нигра имат отличен синергичен ефект, тъй като взаимно подсилват действието си.

Самбукус нигра за деца насърчава производството на цитокини, които стимулират дейността на имунната система и проявява антибиотичен и противовирусен ефект. Подобрява обмяната на веществата и съдейства за ускоряване процеса на възстановяване при боледуване. При продължителен прием осезаемо повлиява състоянието на дихателната система и намалява риска от заболявания на дихателните пътища.

Самбукус нигра е подходящ за профилактика и допълваща терапия при бактериални и вирусни инфекции, включително инфекции на горните и долните дихателни пътища, простуда, бронхит и др.

Дозировка:

За ежедневна употреба: деца от  1-6 год.- 1ч.л.(5ml)дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10ml) дневно. За интензивна употреба: деца от  1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10ml), два пъти дневно; деца  от 7-12 год.- от 2 до 3 ч.л.(10-15 ml),два пъти дневно.

Не съдържа алкохол и глутен. Оригинален продукт на PhytoWave, USA!

 
Коментари
Автор: Христо Петров
От дата: 13/09/2017 21:25
Чернят бъз е може би най-ефикасното природно лекарство за насърчаване на естествените защитни сили и общо тонизиране на организма.
Автор: Жени Петрова
От дата: 13/09/2017 21:29
Чернят бъз е може би най-ефикасното природно лекарство за насърчаване на естествените защитни сили и общо тонизиране на организма.
Автор: Надя Тачева
От дата: 14/09/2017 23:56
Черният бъз е може би най-ефикасното природно лекарство за насърчаване на естествените защитни сили и общо тонизиране на организма.
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!