Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
AmbrosYardleyDr. FörsterVichyBettina-BartyVictoria's SecretSuper DietAdermaPurelogicolCatalysisTopicremKloraneФитофарма
04/04/2017
25 години аптеки Оптима
Аптеки „Оптима“ вече 25 години успешно развива своята дейност на русенския пазар. Високото качество на обслужване е запазена марка на аптеки „Оптима“.

09/11/2016
Биваред диет – иновативната хранителна добавка
Биваред диет е иновативна хранителна добавка, която включва в състава си комбинация от билки, активни вещества, аминокиселини и витамини. Всички те, взети заедно, се съчетават, за да оказват благоприятно влияние върху вашия метаболизъм, следователно подпомагат изгарянето на мазнини, понижават телесното тегло, действат като антиоксидант, намаляват нивата на кръвната захар и защитава клетките от антиоксидантния стрес.

25/10/2016
Био Клинзинг комплекс – иновативна формула за чистота на стомашно-чревния Ви тракт.
Био клинзинг комплекс е уникална комбинация от екстракти от билки и плодове, създадена за пречистване на стомашно-чревния тракт. Продуктът притежава антипаразитно, антисептично и антимикотично действие. Освен това подпомага имунната система и е подходящ при хора, страдащи от дисбактериоза или метеоризъм.

01/09/2016
„Златень чай” – новото билково чудо за отслабване
Страдате от наднормено тегло? Желаете да се освободите от излишните мазнини и да пречистите тялото си от вредните токсини? Чудите се, как да ускорите скоростта на вашия метаболизъм, за да помогнете на организма си, да възстанови баланса си? „Златенъ чай” е вашето решение!

30/08/2016
Здрав е равен на богат, 3 място в конкурс-есе
Здравето е безценно богатство. Затова винаги всички пожелания за хубави поводи в човешкия живот са свързани първо с него.

19/08/2016
Носи ли ни богаство здравето?, 2 място в конкурс-есе
Носи ли ни богатство здравето? За мен това е най-голямото богатство, което може да имаме. Нищо друго не може да се замени със здравето. Единствено то не може да се купи или подари.

17/08/2016
Здрав е равен на богат, 1 място в конкурс-есе
Както Декарт казва „Здравето е първото благо и основа на всички други блага в живота“. То е най-ценното нещо, защото без него всичко друго се обезсмисля и за това не случайно първото нещо, което хората пожелават на близките си, е много здраве.

09/08/2016
Как да изберем безопасна паста за зъби?
Това трябва да се прочете докрай! Толкова е лесно да се грижиш за здравето си всеки ден, вместо да го разрушаваш!

26/07/2016
Килолек – за лекота на женската фигура
Наднорменото тегло е все по-често срещан проблем, дължащ се на комбинация от физически и психологически фактори. Всеки би желал да изглежда добре и да се чувства добре в своето тяло, днешната фармацевтика се грижи за създаване на уникални комбинации в помощ на хората.

29/06/2016
Лятна аптечка – задължителен елемент в нашия багаж за ваканциите
И ето пак е лято, време за отпуски, почивки, жарко слънце, солени вълни, романтика, приятна компания... Стягате багажа и потегляте за своето приключение. Нерядко, увлечени от еуфорията, пропускаме да помислим за възможните здравословни неразположения, които може да възникнат по време на ваканцията. Ето защо, изгответе си списък с всички необходими медикаменти за бърза реакция, компактно събрани в мини аптечка.
1 2 3 4 5 6 [>>]
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!