Защо е толкова трудно да отслабнем? Вижте отговора на въпроса и неговото решение!

Поддържането на здравословно тегло със сигурност е трудно, а отслабването – още повече! Ако сте се опитвали и преди да намалите обиколките на тялото, вече сигурно си мислите, че диетите не са за вас. И вероятно сте прави: Традиционните диети не работят – особено в дългосрочен план. Обаче съществуват други, по-здравословни и изпитани начини, с които ще избегнете клопките на гладуването и ще постигнете траен успех в отслабването. Внимание: по един напълно здравословен и безопасен начин!

Може да отслабнете без да се чувствате нещастни! Правете своите умни и правилни избори всеки ден и постепенно и безболезнено ще развиете полезни хранителни навици и предпочитания, които ще ви направят не просто по-слаби, но и по-успешни и удовлетворени!

Кои са най-важните стъпки в здравословното отслабване

Можем най-елементарно да ги разделим в три групи:

  • Изгаряне на излишните мазнини
  • Ускоряване на метаболизма
  • Контролиране на апетита

За да изпълните тези три стъпки, ще имате нужда от помощник, който безопасно и сигурно да Ви помогне да постигнете желаните форми и килограми! Хербал Слим отслабване е точно за Вас! Вижте защо.

Стопи мазнините!

Най-доброто средство за това е африканското манго! Хербал Слим отслабване съдържа екстракт от семена на африканско манго IGOB 131, който доказано топи мастните натрупвания! През 2009 г. са проведени изследвания, според които хората, приемали екстракта, не просто губят килограми, а намаляват процента на мазнините в тялото с около 7 %! Всичко това без изследваните хора да променят начина си на живот и хранене. И още нещо: тези, които са приемали екстракта от африканско манго, са намалили и нивата на лошия холестерол, и кръвната захар. В бодибилдинга екстрактът също успешно се използва като средство за топене на подкожните мазнини.

Изпитано и доказано от специалисти!

Включи метаболизма на по-висока скорост!

Ако някога сте търсили упражнения за отслабване в интернет, вероятно сте попадали на Джулиан Майкълс. Освен красива жена, тя е изключително популярна като фитнес инструктор и създател на най-успешните планове за отслабване. Участва в предаването The biggest loser, което може да гледате и по телевизия, излъчвана в България. Според Джулиан Майкълс, токсините в храните, лекарствата и замърсената околна среда нарушават хормоналния дисбаланс в организма и се отразяват негативно на метаболизма. Всичко това прави отслабването изключително трудно! Какво съветва тя? Да засилим метаболизма си!

Един от най-ефикасните и безопасни начини за това е екстрактът от зелен чай GreenSelect® PhytosomeTM . Стандартизираният екстракт е част от формулата на Хербал Слим отслабване. Няколко епидемиологични изследвания откриват взаимовръзка между консумацията на зелен чай и намаления риск от различни заболявания. ГрийнСелект Фитозом представлява екстракт от зелен чай, който не съдържа кофеин и е обогатен с фитозоми за подобряване на биодостъпността и ефективността. Той има важно значение за предотвратяване увреждането на тъканите от свободните радикали и за справяне с наднорменото тегло. Най-новите изследвания показват, че ГрийнСелект Фитозом подпомага здравословното отслабване!

Контрол на апетита!

Някои проучвания сочат, че контролирането на апетита може да бъде много по-полезно за отслабването, отколкото други фактори. Хербал Слим отслабване съдържа SolaThin® – патент на Cyvex Nutrition, USA Солатинът представлява протеинов изолат от генно-немодифицирани картофи. Той е изключително важен за понижаване на теглото. Солатинът създава чувство на ситост. Помага за отделянето на голямо количество холецистокинин – хормон, който потиска апетита и има огромно значение за понижаване на теглото. Солатинът на Cyvex Nutrition не използва стимулиращи вещества, за да доведе до отслабване.

Това е поредната реклама! Как Хербал Слим ще ми помогне да отслабна?

Хербал Слим отслабване не е магическо хапче, нито е заместител на правилното хранене и спортуването. Това е добавка, която ще направи отслабването много по-лесно и сигурно особено ако е съчетано с подходящ хранителен режим и повече двигателна активност.

Хербал Слим отслабване е уникална висококачествена формула на един от най-популярните и високорейтингови производители на хранителни добавки Nature’s Way. Продуктът подпомага здравословното отслабване в три фази: топи мастните депа, ускорява метаболизма и контролира дългосрочно апетита. Хербал Слим е натурално средство, което не съдържа химия и опасни за здравето стимуланти! Формулата е на растителна основа, което означава, че може да се приема и от вегетарианци. Продуктът е напълно безопасен и сигурен!

Започни да отслабваш сигурно и здравословно сега с Хербал Слим!

Повече за Хербал Слим може да прочетете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *