ИМУНО БРОНХО ПАМ и БРОНХО ПАМ С РЕКОРДЕН БРОЙ ОТЛИЧИЯ

Препоръчваме ви:

СЛИМ ПАМ®,

ИМУНО БРОНХО ПАМ® и БРОНХО ПАМ®

С РЕКОРДЕН БРОЙ ОТЛИЧИЯ –  7 ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ЗЛАТНИ НАГРАДИ И GRAND PRIX ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2013 Г.

За принос към медицината, здравеопазването и иновацията

 

Изобретенията на основоположника на научната фитотерапия  у нас д-р Памуков, родом от Русе и дъщеря му Роксандра Памукова биха рекорда за интернационални златни награди за България за 2013 г., спечелени от изобретателски екип. Иновативните био- фитотерапевтични (билкови) препарати от сериите Имуно Бронхо Пам, Бронхо Пам и Слим Пам спечелиха 7 интернационални златни награди – 6 златни международни медала, както и  специалния златен приз на Тайван за иновационен принос към медицината от 3 изложения тази година.

4 от наградите бяха спечелени по време на Брюкселското европейско изложение за изобретения INNOVA 2013 г. през ноември буквално часове преди да се отпечата настоящето издание: златен медал от конкурса ЕВРИКА, ЕС,  2 златни медала с голямата маграда (Grand Prix) за д-р Памуков на Френската федерация на изобретателите и специалната златна награда на Асоциацията на видните изобретатели, Тайван. Там участваха и се състезаваха над 300 изобретения.

Още 2 златни медала бяха спечелени по време на IWIS 2013 под патронажа на Международната федерация на асоциациите на изобретателите IFIA през октомври тази година във Варшава – от Полша и от Южна Корея. Там се състезаваха 23 държави с над 600 изобретения.

Също така билковите комплекси на основоположника на научната фитотерапия в България д-р Памуков и Роксандра Памукова спечелиха златен медал на  ХVI Mеждународен салон “Изобретения и иновационни технологии Архимед” в Moсква през април тази година. Събитието е лично под патронажа на президента на Русия и там участваха 798 руски изобретения и 233 от чуждестранни участници. “Това беше първото участие на  България на престижния салон, сподели пред медиите председателя на “Съюза на изобретателите” у нас, г-н Марио Христов и уточни, че  препаратите спечелиха и почетен златен медал на последното – IV Национално изложения за изобретения през миналата година.

 

ПРАЗНИЧНА ПРОМОЦИЯ:  само от 6 до 25 декември

1 ИМУНО БРОНХО ПАМ  И  1 БУТИКОВ БРОНХО ПАМ ПОДАРЪЦИ ЗА

3 ЗАКУПЕНИ ИМУНО БРОНХО ПАМ

 

Серията Бронхо Пам заедно с разновидността му Имуно Бронхо Пам (билкови капсули) спечелиха златни медали за водещ иновационен принос към лечението на астматичния бронхит. Към момента около 300 милиона души в света имат астма и по данни на Световната Здравна Организация се очаква до 2025 г. още 100 милиона души да заболеят от него поради замърсявания в околната среда. В момента има много терапии, които облекчават симптомите и често са животоспасяващи, но не лекуяват астматичния брохнит напълно, а и те често са придружени със сериозни странични ефекти като остеопороза, напълняване, депресии и др. Клинично беше доказано от екип на специализирана болница за лечение на белодробните болести „Света София”, че формулата на Бронхо Пам е първата, която напълно излекува астмата, както и острите и хронични бронхити. Лекарите отбелязват специално липсата на странични ефекти.

Изследване Института по микробиология към БАН доказва ефективността на серията Имуно Бронхо Пам и Бронхо Пам дори и за лечението на грипове – щамове H1N1 и H3N2, които предизвикаха паника през последните години. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *