Косата расте и оздравява, кожата сияе и се подмладява – ето как!

Защо дамите се притесняват от напредването на възрастта много повече, отколкото мъжете? Вероятно защото годинките оставят най-видимите си следи върху кожата и косата – двете най-мощни оръжия на женската красота. Тук представителите на мъжкия пол са доста по-облагодетелствани – с възрастта много от тях дори стават още по-привлекателни, въпреки поостарялата кожа и оределите коси.

Кремчета и специални серуми – дали наистина помагат? Само когато се използват в комбинация с други продукти за орален прием, които да се справят с щетите отвътре. Козметиката за локална употреба има само повърхностен и временен ефект, който за съжаление трае само през периода на употреба. След това щетите отново излизат на повърхността – бръчици и фини линии, увисване в определени учасъци, особено в областта на шията и брадичката, целулит…; косопад, суха и похабена коса, която расте бавно, меки и чупливи нокти.

Лесно е да бъдеш красив, докато си млад! В по-младите години от живота организмът разполага с достатъчно ценни запаси и сам произвежда определени вещества, включително колаген – протеин с огромно значение за състоянието на кожата и косата. И не само това. Усвояването на ценни компоненти от храната е оптимално, така че дори да не се храниш толкова пълноценно, тялото ти във всеки един момент разполага с онова, от което се нуждае.

С възрастта всичко се променя – естествената синтеза на колаген, хиалуронова киселина и други ценни за кожата и косата компоненти се забавя, усвояването на витамини, минерали и антиоксиданти от храната отслабва, всеки пропуск в диетата се отразява, а стресът влияе в пъти повече.

Ето защо след около 30-годишна възраст тялото има нужда от допълнителен прием на ценни хранителни вещества, които да компенсират липсите. Един от ефикасните продукти на българския пазар към момента, е Алайв коса, кожа и нокти – част от небезизвестната серия Алайв, на американската марка Nature’s Way.

С Алайв коса, кожа и нокти косата става здрава и гъста, кожата засиява, а ноктите – по-твърди отвсякога!

Алайв коса, кожа и нокти съдържа уникална комбинация от витамини, минерали, билки, колаген, хиалуронова киселина, както и плодови и зеленчукови екстракти.

Всяка капсула от Алайв коса, кожа и нокти е източник на силиций, В-витамини с висока потентност, включително биотин, който кожата обожава; А, С, D и К витамини; минерали – цинк, селен, йод, молибден и манган; хидролизиран колаген тип I и хиалуронова киселина; разкошна смес от овощни плодове и градински зеленчуци Orchard Fruits™ /Garden Veggies™, която комбинира спанак, грах, зеле, карфиол, ябълка, аспержи, броколи, брюкселко зеле, краставица, домат, акай бери, банан, червено цвекло, боровинка, морков, череша, червена боровинка, грозде, ананас, синя слива, малина, ягода!

Силицият – топ съставка в Алайв коса, кожа и нокти! Макар все още слабо познат, силицият е минерал с удивителни ефекти върху косата и кожата – той значително ускорява възстановяването след различни увреждания и бързо коригира несъвършенствата по кожата. В продукта на Nature’s Way, той е извлечен от лечебното растение полски хвощ.

Оптимални количества биотин – цели 5000 mcg в доза. Този витамин има изключителни ползи при драстична загуба на коса, дерматити, меки и чупливи нокти, акне и др.

Колаген и хиалуроновата киселина – намаляват отпускането на кожата, включително в най-податливите зони – деколтето и шията. Имат дълбоко подхранващо действие, хидратират в дълбочина и имат съществени ефекти по отношение на заглаждането на кожата и забавяне появата на нови бръчки.

Как действа Алайв коса, кожа и нокти:

-намалява уврежданията, предизвикани от редовната употреба на преса, сешоар, стилизиращи продукти и боя за коса;

-подхранва скалпа и съдейства за намаляване на косопада;

-може да противодейства на преждевременното побеляване, в случаите, когато не е генетично обусловено;

-допринася за поддържане на гладка, свежа и сияйна кожа;

-успокоява кожата при дерматози, кожни алергии, акне, псориазис;

-заздравява ноктите и насърчава растежа им.

Алайв коса, кожа и нокти не съдържа захар, сол, дрожди, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени аромати и консерванти! Разфасовка: 60 софтгел капсули. Дозировка: по 2 софтгел капсули дневно.

Nature’s Way е част от индустрията на натурални продукти за здраве от 50 години насам. Продуктите на американския бранд са сертифицирани по Tru-ID™ и Non-GMO Project, което гарантира отсъствие на ГМО и органичен състав. Официален вносител за България: Ревита ЕООД.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *