Кои са най-ефикасните витамини срещу пролетна умора?

Умора и сънливост… Лошо настроение… Изнервеност и лабилност… Отслабване на фокуса и паметта…

Това са само част от симптомите на пролетната умора – едно от най-досадните състояния, които могат да ни сполетят в края на зимата и началото на пролетта. Въпреки че не застрашава живота и здравето ни, пролетната умора сериозно затруднява извършването на ежедневните дейности и влошава качеството ни на живот.

Най-често пролетната умора е резултат от острия недостиг на основни хранителни вещества като витамини, минерали и важни антиоксиданти, и падането на имунитета през тежките зимни месеци. През зимата консумираме много по-малко пресни плодове и зеленчуци, и наблягаме основно на тежки и мазни храни; по-голямата част от времето си прекарваме в затворени помещения, често използваме градския транспорт или колата си, и се движим значително по-малко. Всички тези фактори сериозно рефлектират върху жизнеността и тонуса. Дефицитът на „слънчевия витамин” – жизненоважният витамин D, от който зависи не само здравето на костите и зъбите, но и психическото състояние и нивата на енергия, също си казва думата.

Whole Food мултивитамините – суперхрана, която зарежда „батериите” на тялото за месеци напред и ни кара да се чувстваме на върха! Мъчителното чувство на умора може лесно да се преодолее чрез доставката на жизнено необходимите за поддържане на живота и здравето витамини, минерали, антиоксиданти и др. Но само с диетата трудно ще успеем да си набавим тези вещества в достатъчно високи дози и в така необходимото разнообразие. Попълването на хранителните дефицити и преодоляването на умората може да се случи най-бързо, лесно и ефективно с помощта на Whole Food мултивитамините!

Какво са Whole food мултивитамините? Освен основни витамини и минерали, те съдържат огромен набор от природни съставки – екстракти от плодове, растения, зеленчуци, медицински гъби, водорасли и др.!

На опаковката на тези натурални продукти задължително трябва да присъства обозначението Whole Food”, което да пояснява, че те доставят на организма и множество натурални компоненти, които не се срещат в обикновените синтетични мултивитамини.

Whole food мултивитамините са най-оптималното рещение срещу психическо и физическо изтощение, емоционална лабилност, влошена способност за фокус и концентрация, липса на мотивация и др.

Страхотен тонус, много повече жизненост и постоянни нива на енергия през целия ден с Алайв мултивитамини! Алайв (Alive) мултивитамини е енергизиращ Whole food имуностимулатор с бързи ефекти върху тялото и ума.

Уникалният му състав го отличава напълно от повечето мултивитамини, с които сме свикнали: само 1 таблетка Алайв доставя повече от 100 натурални съставки!

Нека видим какво има в 1 таблетка Алайв мултивитамини: 26 витамини и минерали; смес от плодове (нар, екстракт от акай, сок на прах от слива, червена боровинка, черна боровинка, ягода, къпина, синя боровинка, череша, кайсия, папая, портокал, грозде, ананас); смес от градински зеленчуци(магданоз, къдраво зеле, спанак, пшеница, чесън, брюкселско зеле, зеле, аспержи, броколи, карфиол, цвекло, моркови); смес от зелени храни (спирулина (микроводорасли), келп, люцерна, ечемик, глухарче, пшеница, маточина, лимонена трева, коприва, пресечка, хлорела, плантан, синьо-зелени водорасли, кориандър); смес за сърдечно-съдовата система (екстракт от японска фалопия, стандартизиран до 50% ресвератрол, CoQ10, глог); цитрусов биофлавоноиден комплекс (лимон, портокал, грейпфрут, лайм и мандарина); 18 аминокиселини; 12 храносмилателни ензими; 12 органично отгледани медицински гъби; над 40 антиоксиданти; омега-3, 6 и 9 мастни киселини; лутеин за добро зрение.

Сами виждате какво огромно разнообразие от естествени съставки съдържа само една таблетка Алайв! Познавате ли друг, също толкова богат по състав продукт?

Ефекти на Алайв мултивитамини:

възстановява дейността на имунната и нервната системи;

-увеличава енергията, без да има превъзбуждащ ефект;

-благоприятства мотивацията и способността за концентрация;

-насърчава нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система;

-има укрепващо костите действие;

-благодарение на лутеина и богатството от антиоксиданти в състава си, оказва подпомага зрението;

– заздравява чупливите нокти и защитава кожата и косата от различни неблагоприятни фактори.

Прием: 1 таблетка дневно! Ефектът на Алайв се усеща още 20 минути след приема на таблетката!  

Алайв мултивитамини не съдържа захар, оцветители, консерванти и други изкуствени вещества!

Оригинален продукт на Nature’s Way, USA. Вносител: Ревита ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *