Упражнения за още по-секси крака

Препоръчваме ви:

1. Повдигане на таза

Целева група са талията, коремните мускули, таза и прасеца.

Легнете по гръб, приберете коленете, стъпалата са на пода, ръцете до таза с длани надолу. Повдигнете таза, докато левия крак не застане под дясното бедро с коляно обърнато наляво.

Останете в същата позиция, но щом повдигнете таза и след това отлепете единия крак от пода и го изпънете диагонално. След това го върнете в изходна позиция и направете по 20 повторения на всяка страна в две серии.

2. Странично мушване

Целева група са дупето, коремните мускули и талията.

Застанете с крака разтворени на широчината на раменете, ръцете от двете страни на тялото.

След това се плъзнете надясно към десния крак, като левият остава изпънат. Дръжте пръстите да сочат напред. С лявата ръка докоснете пода, а дясната е на хълбока ви.

От същата позиция и след това повдигнете десния крак към дупето и докоснете с дясната ръка, след това минете на страничното мушване. Направете по 20 повторения по две серии.

3. Извайване на бедрата.

Целеви групи са дупето и прасците.

Застанете с крака на широчината на раменете и отново ръцете са от двете страни на тялото ви.

Огънете колене и се наведете надолу, докато дланите не докоснат пода, но все пак са на десетина сантиметра от краката, като хищник, които е готов да нападне. Оставете левия крак назад и останете с тежестта си на десния.

Вдигнете левия крак диагонално на десния като леко се изправяте. Залюлейте крака и направете 20 повторения в две серии.

4. Усукване

Целевите групи са коремните мускули, талията, вътрешната част на бедрата и прасците.

Застанете така прави, но нека лактите да са огънати пред гърдите. Сложете левия крак напред, а десният да остане назад изпънат, залюлейте лявата ръка напред, а дясната назад.

След това застанете на десния крак и приберете левия крак настрани, сложете лявата ръка на коляното. След това отново направете извиването. Направете по 20 повторения в две серии.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *