Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
IkarovBronsonYardleyPharmascience IncEveline CosmeticsBeauty FormulasMustelaGroupe BerdouesVita FocusSvrAveneNobelHimalaya Drag
07/03/2012

Оформете секси крака и стегнато дупе

Препоръчваме Ви:

Ако искате да имате стегнати бедра и стройни крачета, упражнявайте тази супер ефективна система от упражнения два или три пъти седмично. Тях можете да редуцирате и целулита, който обикновено се образува точно по тези зони.

1. Вертикално повдигане

Упражнението има за цел зоните на вътрешната и външната част на бедрата, както и мускулите на прасеца. За това упражнение ще ви е необходим стабилен стол. Застанете до него в изправен стоеж, с ръце на кръста, с крака, разтворени на широчината да раменете. Поставете единия си крак на стола, а другия оставете на пода. Стегнете коремната мускулатура и изправете гърба добре, натиснете и стъпете с двата крака върху основата. Върнете единия крак на пода и изпълнете десетина повторения, без да местите основния крак от стола. Сменете краката.

2. Странично повдигане

Упражнението има за цел зоните на вътрешната и външната част на бедрата.

Легнете на дясната си страна. Свийте десния крак в коляното на 90 градуса. Изпънете добре левия крак, повдигнете леко нагоре, извъртете глезена и опрете върха на пръстите на пода. Вдигнете левия крак нагоре, доколкото можете да го изпънете и го свалете надолу. Направете по двадесет и пет повторения, сменете краката и изпълнете упражнението.

3. Сгъване и изпъванеУпражнението има за цел зоните на седалището и вътрешните части на бедрата. Застанете на четири крака върху удобна основа. Повдигнете десния крак нагоре и сгънете коляното на 90 градуса, така че стъпалото да сочи нагоре. От това положение изправете горната част на крака така, че да е успореден на пода. Можете да изпълните двадесет повдигания. Сменете крака.

4. Странични кръгове

Упражнението има за цел коремната мускулатура, вътрешните и външни части на бедрата. Застанете в изправен стоеж със събрани крака, леко отпуснати в коленете, и с ръце на кръста. Повдигнете десния крак на няколко сантиметра във въздуха и започнете да изпълнявате големи кръгове. Балансирайте върху левия крак. Повторете по двайсет пъти за всеки крак.

5. Скиорски подскок

Упражнението има за цел коремната мускулатура, бедрата, прасците и седалището. Застанете в изправен стоеж със събрани крака и леко присвити колене. Подскочете на метър вдясно, като водещ е десният ви крак, а в края на подскока застанете с крака на пода. Подскочете на метър вляво, като водещ е левият крак и съберете двата крака. Изпълнявайте това упражнение в двете посоки, като наподобявате каране на ски по писта за минутка – две.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!