Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
SvrTopicremJamiesonVita HerbNeutrogenaСибирско ЗдравеUnimed PharmaФитофармаBorolaGeo NutritionEveline CosmeticsРоза ИмпексAsam
23/05/2012

Кардио пилатес срещу мазнините

Препоръчваме Ви:

 


Тези пилатес упражнения, комбинирани с кардио, изгарят мазнините по тялото с 20% по-бързо от обикновени пилатес тренировки, а освен това стягат фигурата. Чрез тях ще ускорите сърдечния ритъм и ще изгорите за час 420 калории. Тренировките стягат мускулатурата и тонизират тялото, а основната зона, която се благоприятства е зоната на корема.

1. Упражнение за ръце и коремС това упражнение ще работите за изгаряне на мазнини в областта на корема и раменете. Застанете с леко разтворени крака, а ръцете отпуснати настрани, дланите да са обърнати назад. Стегнете ръцете и направете с тях 10 енергични движения в посока напред-назад, на разстояние 10-16 см. Направете 3 серии с по десет повторения. Между всяка серия вдишайте, докато преброите до пет и издишайте за същото време. За да усложните упражнението повдигнете левия крак нагоре и повторете движенията с ръцете. Сменете крака и повторете упражнението.

2. Плие със странично повдиганеС това упражнение ще натоварите мускулите на бедрата и корема. Застанете с разтворени крака на широчината на раменете. Повдигнете ръцете на нивото на раменете и изнесете настрани. Раздалечете стъпалата на 45 градуса, свийте коленете и застанете в позиция плие. Изправете колената и вдигнете настрани левия крак. Направете по 8 повторения за всеки крак. Вдишвайте при сгъване на колената и издишвате при изтягане.

3. Ляво и дясноС това упражнение ще натоварите мускулатурата на бедрата и корема. Повдигнете десния крак и го свийте в коляното на 90 градуса. Повдигнете лявата ръка и я поставете зад главата, като я сгънете в лакътя. Едновременно повдигнете десния крак нагоре и настрани, и извъртете лявата ръка надолу, така че лакътят да приближи максимално до коляното на десния крак. Направете осем повторения, като за всяка серия сменяйте краката и ръцете.

4. Заден ритникИзнесете десния крак леко назад и го свийте леко в коляното. Повдигнете ръце нагоре, сгънете ги лактите и обърнете дланите към лицето си. От тази поза свийте максимално десния крак в коляното към бедрото. Повторете от 4 до 8 пъти.Докато балансирате с левия крак, изправен в коляното, изпънете напред десния крак. Движението трябва да наподобява все едно ритате топка. Направете от 4 до 8 повторения, като редувате краката за всяко повторение.

5. Движение с ръцеС това упражнение ще стегнете мускулите на корема и бедрата. Застанете с леко раздалечени крака, с ръце встрани. Изпънете десния крак настрани на 45 градуса. Повдигнете дясната ръка нагоре и по диагонал, а лявата свийте в лакътя и позиционирайте на нивото на пъпа с изпъната длан надолу.Пристъпете с десния крак леко напред, пред левия. Преместете двете ръце надясно като извършите движение полукръг, сгънете двата крака в колената и приклекнете. Лявата пета трябва да се повдигне от настилката. Изпънете двата крака и отпуснете ръцете. Извършете осем повторения като сменяте посоките.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!