Тренировката, с която Рийз Уидърспуун възвърна формата си

Препоръчваме ви:

Тренировката, с която Рийз Уидърспуун възвърна формата си

Една от мечтите на всяка млада майка е бързо и безопасно да се върне във вида отпреди бременността. Всички се чудят как звездите успяват да изглеждат невероятно след прекарана бременност. Да вземем за пример Рийз Уидърспун, която след 3 прекарани бременности изглежда невероятно. Тя възвръща формата си и я поддържа като посещава фитнес студио Physique 57 в Бевърли Хилс. Physique 57 има 5 фитнес центъра, 3 в Ню Йорк и по 1 в Хептън и Бевърли Хилс. На неговия професионализъм се доверяват и други известни майки, като Лиса Рина, Кели Рипа и Денис Ричардс. Ето и 5-те супер ефективни упражнения за връщане в отлична форма.

Въртящ се стол
Застанете със събрани крака до плот или до някаква мебел. Повдигнете се на пръсти и леко свийте колената. Завъртете се на 45 градуса и започнете да разтягате и свивате краката в коленете, като останете на пръсти. С двете си ръце се придържайте към някакъв здрав предмет. След като направите няколко движения, започнете да поклащате напред и назад ханша си, като увеличите разтягането на сухожилията на коленете. Направете 10 повторения за всяка страна. С това упражнение ще тонизирате мускулатурата на корема и прасците.

Реверанс
Застанете със събрани крака до предмет, на който можете да подпрете. Леко раздалечете пръстите на краката си, а петите оставете една до друга. Наведете се леко напред и свийте леко коленете. След това преместете десния крак назад, така че коляното да е свито на приблизително 90 градуса. Започнете да правите пружиниращи движения нагоре – надолу. Започнете с 10 бавни клякания, а следващите 20 пъти увеличете скоростта. След това разменете краката и повторете. С това упражнение натоварвате мускулатурата на корема, седалището и прасците.

Скриор
За изпълнението на това упражнение ще ви е необходима топка. Застанете до предмет, на който можете да се опирате. Поставете топката между краката си, малко над коленете. Направете 10 бавни клякания, като успявате да задържите топката между краката си. След това още 10 клякания, само че този път, докато извършвате движението, притискайте топката с два крака. Направете 3 серии по 10 повторения. Това упражнение натоварва мускулатурата на гърба и на бедрата.

Геврече
Седнете на пода, като изнесете левия крак напред пред вас и го сгънете под 90 градуса в коляното. Преместете десния крак зад вас и го сгънете в коляното под същия ъгъл. Поставете ръце пред левия си крак и започнете да повдигате и сваляте нагоре и надолу десния крак в продължение на 30 секунди. След това разменете положението на краката и повторете. Това упражнение натоварва мускулатурата на гърба, бедрата, корема и задните части.

Супержена
Седнете на земята с леко сгънати крака и поставете топка под ходилата си. Изпънете крака напред и се облегнете назад, като изпънете ръцете си зад вас. Направете 3 серии с по 10 повторения. С това упражнение натоварвате цялата мускулатура на корема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *