10-те най смешни уреда за извайване на тялото – част втора

Препоръчваме ви:

Целта на всички уреди е една да се измисли такъв, който да оформя тялото за 5 минути на ден и се рекламират до безкрай уреди, към които посягаме без да се усетим още преди да е свършила рекламата. Всички сме си купували поне един от тези чудодейни уреди, но малко от нас са оставали доволни, а самият уред си е намeрил топло убежище под леглото забравен и пренебрегнат.

6.  Вибриращ колан

Всички вибриращи колани. За тях помним, че наводниха телевизионните каналите дори у нас и кой от кой прокламираше по-бързи резултати. По този начин вибрациите карат мускулите да се стягат без да правите никакво усилие. Но тайничко всички знаем вътре в себе си, че моделът от кутията не е разчитал само на това „чудо”, за да изглежда така, нали?

7. Лег маджик (leg magic) или магия за краката.

Този уред очевидно вае краката ни, според създателите му по плъзгането на краката използва по-ефективно мускулите от ходене. Дали?

8. Хавайски стол

Тази реклама все още е властвала над САЩ и искрено се радваме, че ни е подминала завинаги. Според рекламата, докато седите тренирате, защото столът се върти. За съжаление вече не се произвежда, може офис сътрудниците да не са се справили успешно ако са използвали този стол зад бюрата си.

9. Аб ролър (ab roller)

Той може да се намери почти навсякъде, а ако се поръча от телевизионна рекламира, цената е качена двойно. Обещава тренировка на коремните мускули без усилие, но всъщност така не съществува ако искате стегнати коремни мускули то ще трябва да се потрудите. Според личния треньор Карли Пицани, по този начин може да се контузите, защото обръщате внимание само на една част от тялото си. Ако имате такава джаджа, не се отчайвайте, включете го в разнообразна тренировка и без да очаквате чудеса с добро хранене, ще сте крачка по-близо до мечтаното тяло.

10. Ездача или Хорс райдъра

Ако си мислите, че само американците измислят безумни уреди с обещаващи фантастични резултати много грешите, корейците измислиха ездача, който обещава хубави бедра и оформени ръце имитирайки истинска езда. Но ездата е много по-сложен спорт от тази имитация.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *