Кардио упражнения за стегнат корем – част втора

Препоръчваме ви:

Хубаво и стегнато коремче е мечтата на всяка жена, но постигането на тази мечта не винаги е толкова лесно. Представяме ви няколко кардио упражнения, които се целят в проблемната област и превръщат талията ви в прекрасен инструмент за съблазняване.

6. Страничен ритник

Този ритник, по-скоро вдъхновен от капоейрата е прекрасен за кардио упражнения за корем. Не случайно хората занимаващи се с различни бойни изкуства имат стегнати и формени кореми.

Застанете на четири крака , като краката са на възглавничките, след това се надигнете и бързо ритнете с левия крак пред бедрото, докато не докосне дясната ръка, а лявата е здраво на пода, за да пази равновесие. Така за миг заставате на лява ръка и десен крак. Коремните мускули играят главна роля в спазването на баланса. След това веднага върнете в изходна позиция и повторете от другата страна. Направете 10 повторения на страна, колкото бързо можете.

7. Скейтборд имитация

Започнете станали на десен крак, като сгънете в коляното и изправите левия крак назад. След това сложете лявата ръка напред, докато дясната отива назад, за да равновесие, скочете на десния крак изпънете двата крака, разменете позицията на  ръце и след това отново останете на един крак, сякаш карате скейтборд. Останете в балансирана позиция, поне докато преброите до 3. Направате 20 повторения.

8. Джъмпин джакс с приземяване

Започнете джъмпин джакс или скачане на място, при което ръцете и краката се разтварят и се прибират, започвате от крака разтворени на широчината на раменете, ръцете от двете страни на тялото. Но след това се наведете и  приземете на ръце и изпънете краката назад и отново се изправете. Скочете и отново се озовете на земята, направате колко можете повече за интервал от 60 секунди.

Може също да опитате с подскок нагоре и после отново да застанете в скрол (падане на ръце, краката са широко отворени).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *