Широките дрехи за тренировка, отново на мода!

Препоръчваме ви:

Можем вече спокойно да кажем довиждане на прилепналите клинчета и блузки във фитнеса. Някои моди определено не са за всички, ако тръгнете с боди и полепнал клин в началото на тренировките във фитнеса, хич няма да изглеждате добре. Но тези свободни дрехи изглеждат на всеки по мярка и най-най-слабото момиче, решила да направи малко маса във фитнеса и за пухкавите госпожици, решили да свалят килограми.

Напоследък удобните дрехи започнаха да се появяват във всеки стил, не само в дрехите за спорт, а нека не забравяме, че там са най-важни, макар злите езици да се мръщят, че не можем да носим всички пижами.

Последните технологии на материалите също се подлагат на лудостта на фитнес модата. Те се мачкат по-трудно и не се полепват по тялото ви, обясняват производители на облекла за фитнес. Дрехите съдържат памук, което ги прави нежни към кожата и са по-еластични и с дишащ материал. Това ги прави перфектни за задъхващите тренировки, които карат тялото ви да се поти.

Чудесни са за тези, които не се чувстват комфортно с прилепнали дрехи. Преди пълните хора си купуваха тениски XXL, за да тренират и това беше единственото, което могат да носят във фитнеса.

Но експертите показват, че прoмянатa в модата не само до това кое е модерно, дрехите също могат да влияят на резултатите ви по време на тренировки. Правилният начин на обличане може да ви накара да се трудите повече и да сте по-всеотдайно. А настройките на ума са много важни по време на тренировка, почти толкова колкото и физическите данни на тялото.

Но по-широките дрехи могат да имат и няколко недостатъка, като всяка дреха ако се потите обилно и имате чувствителна кожа, тя може да се подразни. Винаги преди тренировка пробвайте облекло, с което все още не сте тренирали. Завъртете се няколко пъти, разтегнете ръцете и краката. Вижте колко е удобно в тях, за да не се почувствате не на място като отиде във фитнес залата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *