Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Natur PharmaIwostinSkincodeBettina-BartyБиохербаCabana SunPharmascience IncElancylIklenNiveaRefanNatural FactorsNutergia
производители
MEDICA
Страници:


Валериана таблетки х 100 медика Валериана е лекарство от групата на седативните и сънотворни лекарства. Успокоява нервната система, премахва напрежението и спос..
2.58 лв. повече
Валериана таблетки 30 мг. х 30 медика Медика - Валериана е лекарство от групата на седативните и сънотворни лекарства. Успокоява нервната система, премахва напрежение..
1.39 лв. повече
Витамин с актив таблетки 300мг. х 20 удължено освобождаване Новият продукт на МЕДИКА АД - ВИТАМИН С АКТИВ, таблетки с удължено освобождаване, представлява уникална комбинация на Витамин С ..
3.99 лв. повече
Витамин ц драже 100мг. х 40 медика Витамин С е витамин, който е изключително важен и необходим за нормалния растеж и развитие на организма. Човешкият организъм не ..
1.29 лв. повече
Зеро ацид дъвч.табл.х 10 ЗЕРО АЦИД е предназначен да спомага за регулирането на стомашната киселинност и да осигури бързо облекчаване на неприятните ус..
2.45 лв. повече
Имомед таблетки 2 мг. х 10 ИМОМЕД се прилага за краткотрайно симптоматично лечение на остро разстройство (диария) или при продължаваща (хронична) диария.
3.85 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!