Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Kendy PharmaEveline CosmeticsPhytoSvrVitabioticsVita HerbSanct BernardSkincodeBoehringer ILeocremaMerz PharmaceuticalsVita GoldNatur Pharma
производители
Queisser Pharma
Страници:


Допелхерц актив детокс комплекс х 40 Допелхерц® актив Детокс Комплекс е специално разработена комбинация в подкрепа на нормалния метаболизъм и цялостната детоксикаци..
8.99 лв.
7.99 лв. повече
Допелхерц актив колаген за стави х 30 Допелхерц® актив Колаген за Стави е специално разработен колагенов комплекс, който включва високо съдържание на хидролизиран кол..
10.69 лв.
9.59 лв. повече
Допелхерц® актив магнезий + калций + витамин d3 Подпомага поддържането на нормалното състояние на кости и нервна система, както и мускулните функции. Калцият благоприятства пре..
7.90 лв.
6.90 лв. повече
Допелхерц витамини за очи + боровинка х 30 капсули Този продукт на Doppelherz осигурява хранителни вещества за защита на Вашите очи. Той съчетава лутеин, боровинка на прах и цитру..
11.56 лв.
9.39 лв. повече
Допелхерц магнезий 500 х 30 таблетки + подарък b комплекс Калцият благоприятства предаването на нервните импулси и участва в процеса на кръвосъсирване. Подпомага поддържането на нормално..
8.23 лв.
6.99 лв. повече
Протефикс крем 40 мл Протефикс е фиксиращ крем за зъбни протези. Изключително силен, с фиксиращо и продължително действие. 100 г фиксиращ крем съдърж..
5.59 лв.
5.39 лв. повече
Допелхерц витамини от а до я с лутеин х 30 Оптималния прием на важни витамини, минерали и микроелементи е предпоставка за добро състояние на организма и висока работоспосо..
10.50 лв. повече
Допелхерц® актив витамини за очи х 30 Специално разработена комбинация за добро зрение и здрави очи
10.99 лв. повече
Допелхерц® актив стави капсули х 30 + витамин с Допринася за образуването на колаген, за нормалната функция на кости и хрущял и за поддържане на нормалното състояние на съедини..
9.90 лв. повече
Допелхерц актив витамин в комплекс таблетки х 30 Подкрепя нервната система и производството на енергия в клетките; Единствената предлагана на пазара комбинация от B-витами..
3.99 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!