Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Ния-Милва ЕоодAveneDucrayBoehringer IAbo PharmaEucerinMavalaRocDailyKloraneМирта МедикусАрониадаБългарска Роза
производители
Queisser Pharma
Страници:


Допелхерц® актив магнезий + калций + витамин d3 Подпомага поддържането на нормалното състояние на кости и нервна система, както и мускулните функции. Калцият благоприятства пре..
8.66 лв.
6.90 лв. повече
Допелхерц ® актив витамини за диабетици х 30 Балансираното и здравословно хранене несъмнено представлява снабдяването на тялото с всички важни витамини, минерали и микроелем..
7.99 лв.
6.99 лв. повече
Допелхерц актив имуно за деца капсули х 30 Предназначен за: Подсилване на естествения имунитет; Здравето на очите и доброто зрение; За здравето на костите, зъ..
7.99 лв.
6.39 лв. повече
Допелхерц витамини от а до я с лутеин х 30 Оптималния прием на важни витамини, минерали и микроелементи е предпоставка за добро състояние на организма и висока работоспосо..
10.99 лв. повече
Допелхерц® актив витамини за очи х 30 Специално разработена комбинация за добро зрение и здрави очи
10.99 лв. повече
Допелхерц® актив стави капсули х 30 + витамин с Допринася за образуването на колаген, за нормалната функция на кости и хрущял и за поддържане на нормалното състояние на съедини..
10.69 лв. повече
Допелхерц актив витамин в комплекс таблетки х 30 Подкрепя нервната система и производството на енергия в клетките; Единствената предлагана на пазара комбинация от B-витами..
3.99 лв. повече
Допелхерц актив витамин с 600 + витамин д х 40 таблетки Допелхерц® актив Витамин С 600 + Витамин D представлява оптимална комбинация от висока доза Витамин С и добавен Витамин D в подк..
5.99 лв. повече
Допелхерц актив мама капсули х 30 Балансирана формула от витамини, минерали и Омега-3 мастни киселини, жизненоважни за планиращи бременност, бременни и по време н..
9.90 лв. повече
Допелхерц ® актив мено капсули х 30 Специално подбрана комбинация от съставки за дамите в менопауза. Соевите изофлавоноиди съдържат фитоестрогени. Калцият и витами..
11.30 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!