Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
John FriedaHaya LabsKentYardleyPwm GamaScotish Fine SoapsAsamBarleans OrganicElancylNutergiaМирта МедикусЕвелин 29Forever Friends
производители
COLGATE PALMOLIVE
Страници:


Паста за зъби колгейт triple action 100 мл Спомага за защита срещу микроби, които образуват кариеси. Намалява размножаването на бактерии, които предизвикват пожълтяване на..
2.40 лв. повече
Паста за зъби колгейт whitening 100 мл Colgate съдържа микрокристали, които нежно полират Вашите зъби, за да възстановят и поддържат тяхната естествена белота. Тя се б..
2.40 лв. повече
Паста за зъби колгейт прополис избелваща 100 мл За миенето на зъбите с Колгейт Прополис клинично е доказано, че осигурява на вас и вашето семейство здрави зъби и венци. Освежав..
2.40 лв. повече
Паста за зъби колгейт прополис 100 мл За миенето на зъбите с Колгейт Прополис клинично е доказано, че осигурява на вас и вашето семейство здрави зъби и венци. Освежав..
2.40 лв. повече
Паста за зъби колгейт total 100 мл действа като защитен слой върху зъбите и венците, като предотвратява натрупването на бактерии до 12 часа, дори когато в това вре..
4.85 лв. повече
Паста за зъби колгейт triple action 50 мл Намалява размножаването на бактерии, които предизвикват пожълтяване на зъбите. Спомага за защита от бактерии, които предизвикват..
1.75 лв. повече
Паста за зъби колгейт whitening 50 мл Модерната формула за избелване на Colgate съдържа микрокристали, които нежно полират Вашите зъби, за да възстановят и поддържат ..
1.75 лв. повече
Паста за зъби колгейт за деца 50 мл Тази паста за зъби е предназначена за деца с новопоникнали постоянни зъби. Използвайте два пъти на ден, за да получите правилнат..
3.65 лв. повече
Паста за зъби колгейт max white one 75 мл Това е ново измерение паста за зъби за белота Colgate със съдържание на силициев диоксид за високо почистване. Тя осигурява избе..
5.99 лв. повече
Паста за зъби колгейт pro relief 75 мл За разлика от други пасти за чуствителни зъби, които само притъпяват болката, Colgate® Sensitive Pro-Relief™ със своята Pro-Arg..
6.25 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!