Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
NobelBronsonOenobiolТомил ХербAquasourcePhytoBarleans OrganicNatur ProductA-Z MedicaJamiesonMerz PharmaceuticalsSchoenenbergerBeauty Formulas
производители
FLEURS ESSENCES ET HARMONY
Страници:


Цветен елексир на доктор бах за анти стрес 20 мл Препоръчва се при преумора, напрежение, нервност, преработване, хипертония, хроничен стрес За хиперактивни хора, живеещи под нап..
28.99 лв. повече
Цветен елексир на доктор бах за сън 20 мл Препоръчва се за улесняване на заспиването и предотвратяване на честото събуждане. Използвайте толкова често, колкото е необходи..
28.99 лв. повече
Цветен елексир на доктор бах за менопауза 20 мл Доктор бах - За жени, които навлизат в периода на климактериум. Спомага за бързото изчезване на безпокойството и тревожността.
28.90 лв. повече
Цветен елексир на доктор бах при отслабване 20 мл. Улеснява преминаването към нов режим, спазването на хранителна диета. Желанието за отслабване предполага и промяна на навиците н..
28.90 лв. повече
Цветен елексир на доктор бах при депресия 20 мл. За тези, които смятат, че нищо не е в състояние да им помогне, чувстват се подтиснати, изгубили са надежда. Изпитват болка, отча..
28.90 лв. повече
Цветен елексир на доктор бах спешна помощ капки 20 мл Този еликсир помага за преодоляване на емоционален шок и неочаквани кризисни ситуации.Облекчава тревожността преди трудни и стре..
28.90 лв. повече
Цветен елексир на доктор бах за увереност 20 мл Препоръчва се при деца, тръгващи на училище или детска градина, За тези, които се съмняват в себе си или страдат от липса на сам..
28.90 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!