Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
AdermaJohnson & JohnsonSupplement SpotNatur PharmaDucrayCabana SunTopicremНия-Милва ЕоодVitabioticsAveneSanct BernardBarleans OrganicVita Herb
производители
FLEXITOL
Страници:


Крем за кутикули и нокти 20 г. Със своите допълнително успокояващи и овлажняващи свойства FLEXITOL Крем за кутикули и нокти улеснява заздравяването на кутикула..
8.09 лв. повече
Лосион за интензивна хидратация 300 ml Масажирайте обилно количество от Лосиона за интензивна хидратация по цялото тяло. За поддържане на добре хидратирана и мека кожа..
11.45 лв. повече
Медицински балсам за много сухи ръце 10% уреа 56 гр. Ефикасно решение за сухата кожа на ръцете, но без омазняващ ефект. Като допълнение към хидратирането, богатата комбинация от фун..
9.09 лв. повече
Медицински балсам за сухи и напукани ходила 25% уреа 112 гр FLEXITOL Балсам за пети е лидер на пазара в грижата за ходилата в много държави като Австралия, Нова Зеландия, Обединеното кралс..
14.00 лв. повече
Медицински балсам за сухи и напукани ходила 25% уреа 56 гр За третиране на загрубели, сухи и напукани пети. Отлично средство за изглаждане на загрубялата кожа на ходилата. Може да се изпо..
9.39 лв. повече
Медицински крем за мазоли 56 гр. Да се нанася върху чиста и подсушена кожа. Нанесете крема върху мазола и масажирайте добре. Да се прилага два пъти дневно (сутри..
9.49 лв. повече
Хийл меджик хидратиращ стик за сухи пети и ходила 70 гр. FLEXITOL Хийл Меджик e удобно и лесно за нанасяне средство за третиране на ходила със суха кожа или груби пети. Нанасяйте два пъ..
15.59 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!