Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
EquilibraDietrexPremium Health ProductsScotish Fine SoapsOenobiolUnimed PharmaAbocaGncVita GoldEsiJohnson & JohnsonJamiesonMason Natural
производители
SPLAT
Страници:


Вода за уста splat active white 340ml Вода за уста Active White помага за съхранението на белотата на зъбите и възпрепятства образуването на пигментни петна. Запазва ..
8.60 лв. повече
Вода за уста splat organic Вода за уста Органик калций съдържа органичен гел от алое вера и масло от чаено дърво. Гел Алое Вера оказва укрепващо и противов..
9.40 лв. повече
Паста за зъби splat junior 0 - 4 год Нежната паста за зъби SPLAT Junior 0-4 , с вкус на ванилов крем, е специално създадена да се грижи за уязвимите детски зъбки.Наш..
12.40 лв. повече
Паста за зъби splat junior 3-8 години Спомага за образуването на здрав емайл на млечните и новосформирани постоянни зъбки. Съдържа млечни ферменти и калций. Пасти за ..
11.60 лв. повече
Паста за зъби splat professional актив 100 мл Уникалната черна паста ACTIVE с активни екстракти от зелен чай, байкалски шлемник и горски слез, притежава кръвоспиращо и против..
7.20 лв. повече
Паста за зъби splat биокалций 100мл Възстановява структурата на емайла и намалява чувствителността на зъбите.Най-важните минерални елементи за зъбния емайл се явява..
7.20 лв. повече
Паста за зъби splat избелване плюс Ефективната комплексна паста за зъби WHITE PLUS подхожда за избелване дори на чувствителни зъби.Нашият свят се мени толкова бърз..
7.20 лв. повече
Паста за зъби splat лечебни билки Терапевтичната паста за зъби MEDICAL HERBS съдържа екстракти от градински чай, лайка и глог за ефективна грижа за венците.Нашия..
7.20 лв. повече
Паста за зъби splat ултракомплекс Калцият и цинкът, влизащи в състава й, намаляват чувствителността на зъбите и имат стягащо и противовъзпалително въздействие вър..
7.20 лв. повече
Паста за зъби splat special blackwood Висококачествената черна паста за зъби BLACKWOOD е специално създадена за тези, на които е нужна максимална свежест на дъха, ест..
14.50 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!