Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Cabana SunYardleyАрдесNiveaВносKentBiogameФитофармаDietrexAdermaScotish Fine SoapsEurovitalKorff
хранителни съставки
13 здравословни ползи от Манган - част 2
Манганът е от съществено значение за правилното развитие на човешката костна структура. Това е много ефективен минерал за увеличаване на минералната плътност на гръбначния стълб. Това е много полезно за жени след менопаузата. Много жени страдат от дефицит на манган, след като преминават през менопаузата, така че увеличаването на техния следен минерален прием е важен фактор за предотвратяване на фрактури.

13 здравословни ползи от Манган - част 1
Здравословните ползи от мангана включват приноса му за здравословно състояние на костната структура, костния метаболизъм и подпомагане на производството на ензимите, които изграждат костите. Действа още като коензим за подпомагане на метаболитните дейности в човешкото тяло.

8 здравословни ползи от минерала Силиций
Силицият е известен като разкрасяващ минерал и има много ползи за здравето, свързани с него. Той не само помага за укрепването на съединителната тъкан и костите, но е полезен и за грижа за кожата и косата. Този елемент също играе жизненоважна роля в предотвратяването на атеросклероза, безсъние и туберкулоза.

Дефицит на мед – как да се справим - част 3
Медта играе важна роля в изграждането на костите, в допълнение към съединителната тъкан и мускулите. Дефицитът на мед може да се прояви в крехки кости, които са склонни към счупване и не се развиват напълно, остеопороза, слаба сила и мускулна слабост, слаби стави и др. Изследванията показват, че приемането на мед в комбинация с цинк, манган и калций, може да забави загубата на костна маса при по-възрастните жени.

15 невероятни ползи от цинка - част 2
Последните проучвания показват, че цинкът има силно влияние върху умствената функция, тъй като може да се сравни с витамин B6, за да осигури правилната функция на невротрансмитерите, които комуникират с тялото.

Дефицит на мед – как да се справим - част 2
Медта играе жизненоважна роля в до 50 различни метаболитни ензимни реакции, които се случват в тялото всеки ден. Необходими са ензимни реакции за различните органи, за да поддържаме метаболизма ни нормално протичащ, тъй като те са това, което позволява на нервите да комуникират помежду си.

Дефицит на мед – как да се справим - част 1
Медта е основен микроминерал, който е от полза за здравето на костите, нервите и скелета. Следователно, въпреки че не е толкова често срещан, дефицитът на мед може действително да навреди на тялото по много начини.

15 невероятни ползи от цинка - част 1
Здравните ползи от цинка включват правилното функциониране на имунната и храносмилателната системи, контрол на диабета, намаляването на нивата на стреса, подобрява метаболизма и ускорява зарастването на рани. Също така е полезен за бременни, за косата, при екземи, загуба на тегло, нощна слепота, настинка, грижа за очите, загуба на апетит и други.

3 ползи за вашето здраве от хидролизирания колаген тип 2
Проблемите със ставите не бива да се подценяват. Те могат да засегнат широк кръг от хора, както възрастните, така и младите. Независимо от типа на състоянието на вашите стави, полезно би било да приемате комбинирани добавки, които да подобрят здравето на ставите, да намали възпаленията, нивата на болка и създалия се дискомфорт.

Д-маноза - за здравето на вашия уринарен тракт
Веществото, което прави червените боровинки полезни за здравето на вашия уринарен тракт е захар, наречена Д-маноза. Тя може да бъде открита още в плодове, като ябълки, боровинки, праскови, портокали и ананас.
1 2 3 4 [>>]
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!