Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
YardleyPhytoHerba MedicaНия-Милва ЕоодEnglish Soap CompanyВелеви ФармаБулгарикусKloranePremium Health ProductsSchoenenbergerPiz BuinAveneCatalysis
хомеопатия
Ферум фосфорикум D12 – Шуслерова сол №3 – за по-добър имунитет
Шуслерова сол №3 е солта на възпаленията и за повишаване на имунитета. Прилага се в началните стадии на възпаленията, като подпомага дейността на защитните клетки. увеличава вътреклетъчните нива на желязо в микофагите . Може да се използва като профилактично средство срещу грип и остри респираторни и вирусни инфекции, защото стимулира защитните функции на организма.

Калциум Фосфорикум D6 – Шуслерова сол № 2 – За по-здрави кости и зъби
Шуслерова сол № 2 – Калциум Фосфорикум, е солта на костите и зъбите, тъй като фосфора и калция образуват основата на твърдите кости. Калциум Фосфорикум спомага за нормализиране на метаболизма на калций и фосфор, растежа на костите при децата, осигурява минерализация на костите и зъбите, ускорява заздравяването на фрактури и помага в случаи на склонност към кървене.

Калциум Флуоратум D12 – Шуслерова сол № 1 – Да се погрижим за съединителната тъкан
Сол 1 на Д-р Шуслер – Калциев флуорид, се съдържа в клетките на външния слой на кожата (епидермиса), в еластичните тъкани, като сухожилията и ставите, в зъбния емайл и периостеум. Калциум флоуратум повишава еластичността на съединителната тъкан, сухожилия, лигаменти, кожа и съдови стени. Благодарение на това свойство, се използва за ускорено възстановяване от навяхвания, натъртвания, лечение на стрии при бременни, белези след операции и травми, както и като поддържащо лечение при варикозни вени.
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!