Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
АлинRefanHimalaya DragRamkopharmАромаFilorgaБалчоДоктор ПамуковNutergiaBeauty FormulasRevive Snails ExtractKendy PharmaDaily
История

Здравето на хората е най-важно за нас!

"Оптима" е една модерна верига от аптеки, която вече 20 години успешно развива своята дейност на русенския пазар. Високото качество на обслужване е запазена марка на аптеки "Оптима". Винаги сме отделяли специално внимание на обслужването и целият ни екип работи усилено, за да могат нашите клиенти да се чувстват сигурни и спокойни, когато пазарувате от нас. Една от основните задачи на нашите фармацевти е да преминават курс на обучение във връзка с новите фармацевтични продукти, които влизат на българския пазар.

Здравето на хората е най-важно за нас. Нашата цел е да сме максимално полезни за Вас поддържайки голямо продуктово разнообразие.

Щандовете по козметика са отворени, за да могат консултантите ни по козметика да имат по-добра комуникация с клиента. Клиентите ни спокойно могат да разговарят с нашите консултанти, да обсъждат алтернативи и варианти за козметични продукти, така че накрая да излязат от аптеката с напълно подходящия продукт за тях, отговарящ на техните нужди.

Разбира се, клиента може да се допитва и да иска подробна информация за фармацевтични продукти. За тази цел нашите фармацевти чрез непрекъсната интернет връзка имат достъп до широка база от данни, която дава информация за действието на всички лекарства, които се предлагат на българския пазар. Аптеки Оптима са разположени на територията на гр.Русе и предлагат:

  • Договор със Здравна каса
  • Проект "Оранжева карта"
  • Хомеопатични монопрепарати

Плащането може да се изъвши чрез: 

Наложен платеж
Дебитна карта Maestro
Кредитна карта VISA
Кредитна карта VISA Electron
Кредитна карта MasterCard
Кредитна карта MasterCard Electronical
Банков превод
Epay.bg
  • Медицинска козметика
  • Експресни поръчки

Здраве и красота! С аптеки „Оптима”

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!