Екстракт от семена на африканско манго, модерна съставка за отслабване

Препоръчваме ви:

Африканското манго, Irvingia Gabonensis, представлява дървовидно растение, което вирее на територията на Западна и Централна Африка. Към настоящия момент от него се добиват някои от най-актуалните съставки за продукти за отслабване. Популярно е и с названието диво манго. Едва преди около 20 години за първи път учените започват да изследват свойствата на тази екзотична съставка. Изследванията са показали, че в семената на африканско манго се съдържат високо количество разтворими фибри и полезни мазнини, което в процеса на екстракция при получаване на екстракта се увеличава многократно. Според специалисти откриването на свойствата на семената от африканско манго е изключително голяма крачка в борбата с нарастващата епидемия от затлъстяване и метаболитен синдром. Според актуални изследвания заболяванията от метаболитен синдром в САЩ и Европа се отнасят за повече от 1/4 от населението. Над 65% от смъртността в някои от най-развитите държави е резултат от сърдечно-съдови заболявания, които се дължат на затлъстяване и нездравословна диета.

Натуралният екстракт от африканско манго стимулира редуцирането на мазнините и телесното тегло с 3 механизма

1. Резистентност към лептина. Екстрактът спомага за изгарянето на мазнините като оптимизирай дейността на хормона лептин. Той участва в разпадането на адипоцитите в мастните клетки като подава към мозъка сигнал, че тялото не се нуждае от повече количество храна.
2. Изгаряне на мазнини. Африканското манго пречи на работата на ензима глицерол-3-фосфат дехидрогеназа. Този ензим улеснява превръщането на глюкоза в триглицериди, а при този процес се увеличава броят на мастни клетки в тялото.
3. Блокиране на въглехидратите. За всяка диета е важно да се контролира количеството въглехидрати. Ензимът амилаза е този, който спомага за усвояване на въглехидратите. Екстрактът от африканско манго възпрепятства този процес.

Според актуални изследвания, едномесечната консумация на екстракт от африканско манго, най-често под формата на капсулки, води до редуциране на телесното тегло до 6 килограма на месец. Учени са установили, че екстрактът не само е намалил килограмите, но е имал положителен ефект върху нивата на кръвната захар и на лошия холестерол, които могат да увредят здравето, ако не са в норми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *