ДИКРАСИН – билките и тяхната мощ

Дикрасин е марка продукти, които са се доказали на българския пазар през годините, като качествен, лесен и ефективен метод за справяне с множество заболявания и оплаквания.

Съставени изцяло от билкови компоненти, те не крият странични действия и опасности за човешкото здраве, както повечето лекарски продукти на пазара.

Всички видове „Дикрасин” се прилагат външно, напълно безвредни са и имат широк спектър на приложение.

Вълшебната формула открива Димитър Кръстев, който се нарежда сред тройката на българските лечители и откриватели.

Продуктите от серията „Дикрасин” са разтвори и кремове, всеки от които с уникални качества и приложение. От тази статия ще добиете по-голяма представа за техните свойства и начини на използване.

Дикрасин кремове:

 

Масажен крем Дикрасин

Успешно се прилага при чувствителна и алергична кожа. Съдържа дермален разтвор ДИКРАСИН и РОЗОВ КОНТЕНТ, които спомагат за неговите противоалергични, противовъзпалителни и тонизиращи свойства.  Може да се прилага дори и при най-раздразнителната и чувствителна кожа, тъй като билковата основа на мехлема го прави лек и приятен, не дразни и не уврежда горният слой на кожата, като дори подсилва заздравяването й при различни възпалителни процеси. Може да се използва успешно и при акне.

Използвайте всеки ден, за да предотвратите появата на бръчки, да смекчите големите и изгладите напълно вече появилите се фини бръчици. Освен подмладяващ ефект, „Дикрасин” крем, ще предпази вашата кожа и от слънчеви и топлинни изгаряния и вредни излъчвания на Слънцето.

 

Козметичен крем Дикрасин

Успешно се прилага както при суха, така и при мазна кожа, заради свойствата си да регулира мастната секреция. При редовна употреба, спомага за добро почистване и успокояване на кожата, като й предава еластичност, свежест  и я предпазва от слънчевото влияние, стареене, подобрява тъканната регенерация и предотвратява появата на бръчки.

 

Масажен гел Дикрасин

С вложените съставки на „Дикрасин 1”, този гел за масаж, може да се прилага и вместо билковия дермален разтвор. Той улеснява масажа, като оставя защитен слой върху кожата, който я предпазва от наранявания и влиянията на външната среда.

Облекчава болката, намалява схващането и сковаността. Успешно приложим при оплаквания от групата на кожните, неврологични заболявания, както и тези на опоро-двигателната и сърдечно-съдова система.

 

Дикрасин разтвори

Те са най-често използваните и прилагани външни разтвори, които благоприятстват ред заболявания не само по кожата, но и на различните системи в човешкия организъм.

Разтворите биват няколко, като се различават според тяхното приложение.

Дикрасин 1 е най-широко разпространен и обхватен. Неговите лечителни свойства обхващат заболявания на:

  • опоро-двигателния апарат ( остеопороза, ревматоиден артрит, гонартроза, коксартроза, полиартрит, остеопороза, болест на Бехтерев, подагра и др.);
  • сърдечно съдовата система ( хипертония, аритмия, исхемична болест на сърцето, инфаркт, мозъчен инсулт, ангина пекторис);
  • неврологични ( невроза, мигрена, дископатия, радикулит, мултиплена склероза, депресии);
  • пикочо-половата система;
  • подобрява дейността на вътрешните органи, като бъбреци, черен дроб, жлъчка и бели дробове;
  • повлиява благотворно върху обмяната на веществата;
  • засилва имунитета, успешно се справя с вирусите.

Дикрасин 10 – за проблемни венци

Може да се използва благоприятно за проблеми с венците по следния начин:

Взема се по ½ ч. лъжичка от лекарството и се прави жабурене 2- 3 дневно с времетраене 10 – 15 минути.

Дикрасин 6 –   срещу косопад

Срещу косопад може да опитате следното лечение с „Дикрасин 6”. През ден се намазва главата с лекарствената отвара като се прави фрикция, за да проникне добре в кожата на главата. Трябва да се предпазват очите и да не се прекалява с дозата.

Дикрасин 15 – срещу гъбички

Можете да употребявате Дикрасин 15 в борбата с гъбичките по следния начин:

Прави се предварително промивка на проблемните зони с отвара от лайка, след което се намазва засегнатият участък с Дикрасин 15. Тази процедура се извършва през ден. Отначало намазаното количество трябва да е съвсем малко, като то се увеличава постепенно с всяка изминала процедура. След това третираното място се намазва обилно с крем, какъвто разполагане. Ако няма обрив на даденото място се преминава към масаж.

Смесена програма с Дикрасин 1 и Дикрасин 2 за разширени вени:

Лечението започва с намазване на цялото тяло с „Дикрасин 1”, включително и краката с разширени вени 2-3 пъти през два дни, ако се налага да се продължи намазването с други заболявания, това се прави като местата с разширени вени се прескачат и се намазва останалата част от тялото. След второто или третото намазване с Дикрасин 1, разширените вени се намазват с Дикрасин 2 (само разширените вени) по 1- 2 пъти всеки ден. Продължителността на лечението се определя от степента на заболяването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *