Направете си подарък – 10 идеи за супер здраве

В сезона на подаръците всеки изпада в еуфория, в търсене на перфектния подарък за близки и приятели. Някои се спират на луксозни подаръци, други на сантиментални жестове, а трети избират да изработят даровете, за тези които обичат сами. Освен за другите обаче, винаги може да ни остане малко време, да си направим сами подарък, особено в зимата, когато настинките и простудите ни преследват на всеки ъгъл.

Това, което Ви предлагаме, е предложение с топ десет продукта, защото здравето отвътре, личи отвън. Нека сме красиви и здрави, в навечерието на най-светлите празници  в годината.

1. АВС Акай Бери

Неразделна част от коледните празници е празничната трапеза. Често в тези дни, приемаме повечко храна и алкохолни напитки, от колкото трябва да си позволим. Това, с което можем да си помогнем е ето този продукт, който е най-продавания в онлайн аптеката – ,  с екстракт от акай бери. Една капсулка на ден ни гарантира по-финна и красива талия.

 

2. Д-р Памуков

Изцяло на билкова основа, серията от продукти на Доктор Памуков се бори както с излишните ни килограми, така и с имунитета и здравето ни. Изберете някой от продуктите Имуно пам или Бронхопам за цялото семейство.  С екстракт от ехинацея, идеален за имунната система, Бронхопам е иновационен продукт, включен в множество международни научни разработки. Слим Пам е идеално решение, ако искате да редуцирате теглото си. Фитотерапевтичният комплекс за отслабване е със златни медали от Френската федерация на изобретателите поради забележителни резултати за отслабване.

3. Мавала заздравител за нокти.

Доста дами мечтаят за красиви и дълги нокти, особено когато има повод за празник, те са невероятно допълнение към стилният тоалет. Често пъти обаче, при липса на достатъчно витамини в организма, натоварено ежедневие или стрес, нашите нокти стават крехки и чупливи. Не е нужно да посещавате козметични салони и да използвате скъпи процедури за удължаване на ноктите. Опитайте с една от най-добрите козметични марки на пазара – МАVALA.

4.  Revive snails extract – крем с екстракт от охлюв HELIX ESPERSA

Студът е враг номер едно на кожата в зимните дни. Силният вятър изсушава и замърсява кожата на лицето, като я прави груба и без блясък и жизненост. Често от прекаленото изсушаване тя се напуква, зачервява или лющи. Ето защо добрата хидратация е изключително важна.  Кремът с екстракт от охлюви има свойствата да почиства кожата от мътвите клетки и стимулира образуването на нови. Защитава кожата от влиянието на външните елементи. Подмладява я, като стимулира производството на колаген и еластин. Подобява еластичността, успокоява и хидратира.

 

5. Regenovex

С напредването на възрастта хиалуроновата киселина, съставка в синовиалната течност в ставния хрущял намалява драстично. Тя е тази, която спомага уплътняването на ставите. Допълнителният прием на хиалуронова киселина подпомага възстановяването на нормалното за организма количество синовиална течност и стимулира регенерацията на ставния хрущял. Опитайте с тази хранителна добавка, за да облекчите болезнените усещания.

6. Хиалурген ампули

Друг помощник в борбата с болката в ставите е този продукт. Възползвайте се и от нашето промоционално предложение, като сега може да закупите 3 опаковки на цена 74.97лв, вместо 81.60лв.

 

7. Допелхерц

Утвърдила се вече световно известна марка и на българския пазар. Допелхерц разполага с богата гама продукти за подпомагане на нормалното протичане на жизнените функции в организма. Опитайте хранителните добавки за по-спокоен и дълбок сън, за по-добро зрение, по-красиви и здрави коса и нокти, както и някои от витамините от А-Я, омега 3, витамин D, магнезии или цинк.

8. Биоктин/ Бионтус

Като привърженици на билковите продукти, горещо препоръчваме тези 2 билкови сиропа. Иновация при болно гърло, както и в борбата с излишните килограми. Приятна на вкус билкова комбинация, която ще измести всички други, използвани от Вас през годините алтернативи.

Опитайте и нашето промоционално предложение за 3 опаковки Биоктин, със специално намаление.

9. Сплат

Едни по-различни, 100% натурални пасти за зъби, които са доказали своят ефект и чудодейни свойства. Разполагат с богато разнообразие от видове, дори и за най-капризните клиенти. Разгледайте гамата от продукти, като изберете най-подходящата за Вас паста – за избелване, нежно почистване или против кариеси. Интересно решение е черната им избелваща паста СПЛАТ Blackwood, с екстракт от хвойна – избелва зъбите, като има силен антибактериален ефект и предава свежест на дъха.

Само сега, при закупуването на 3 пасти за зъби по Ваш избор от марката СПЛАТ, получавате 4-та подарък от нас – ОГРАНИК, ЧИЛИ или АРКТИК.

10. Миомин

Изключително полезна хранителна добавка за хормонални нарушения, от които страдат повечето жени.  Продуктът е подходящ при злокачествени образувания на матката, яйчниците, гърдата, мастопатия, туморни образувания на жлезата. Както като добавка към лечение, така и за профилактика. Съдържа активни катехини и индоли, които подпомагат лечението на болести на женската полова система.

One thought on “Направете си подарък – 10 идеи за супер здраве

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *