Овен – здравен хороскоп 2014г.

Кое е това желание, което най-често отправяме в секундата, когато стенния часовник гръмко отброи 12ч, в празничната новогодишна нощ? Всеки има свои мечти и копнежи, с които свързва най-съкровените си желания, но това което присъства в мислите на всички нас, е здравето. Когато сме живи и здрави, имаме сили и хъс да преборим всичко останало по пътя си, да се бием гордо и да отстояваме мечтите си. Винаги по това време на годината, с надежда аз, както и повечето хора поглеждам към хороскопът, с нескритото желание да прочета за бъдещи успехи и дела. Ако и Вие искате да разберете, какво са ви отредили звездите, то следващите редове са за Вас, Овни. Ние ще се фокусираме изцяло над здравната тематика, в хороскопът Ви за 2014 г.

  

Доста добри здравни аспекти тази година за Oвен. Като изключим Юпитер, всички други планети Ви предоставят добри възможности. След 1-ви август, дори и Юпитер ще застане на Ваша страна.

Здравето Ви ще е толкова добро, че няма да има нужда изобщо да се притеснявате за него. Може спокойно да го игнорирате. Със сигурност ще има периоди в годината, в които няма да разполагате с толкова много енергия. Това се дължи на преминаващите краткосрочно планети. Но въпреки това, това не е фактор, който да Ви причини сериозни заболявания. Когато те отминат, нормалната ви витална енергия и здраве ще се възвърнат.

Тези от Вас, които имат здравословни проблеми от минали години, през 2014 ще научат добри новини относно заболяването им. Те или ще се изцелят или ще напреднат доста в лечението си.

Здравословното Ви състояние след 1-ви Август ще е доста по-добро, от преди това. Тъй като бързо преминаващият Меркурий е Вашата планета на здравето, Вашите здравословни нужди ще се променят бързо през цялата година. Това е нормално за Вас. Здравето на член от семейството Ви, главно на родител ще е по-деликатно тази година. Оперативните методи трябва да са крайна мярка – по-добре проучете внимателно всички други методи преди това. Те ще са от полза за прочистване на организма, детоксикация и прочее.  Опитайте със здравословни диети, с намирането на физически и психически баланс, както и с развиването на творческо хоби. Депресията е най-лошия враг.

Здравето на съпруг или любим, може да се засили от добра диета, избягване на алкохол и останали опияти, както и от метафизични, медитативни видове лечебни техники.

Вашият съпруг/а или любим/а трябва да се погрижи по-добре за краката си. Здравето на децата е добро, но може да се подобри чрез хиропрактика и остеопатия. Правилното положение на гръбначния стълб, челюстта и черепа са особено важни.

Здравето на внуците през 2014 г. е много добро. В случай на проблем, енергичните физически упражнения са добро решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *