Прекрасни крака в 3 движения

Препоръчваме ви:

Оформените и секси крака вече няма да са мечта с тази 15-минутна програма предназначена за вашето ниво. Дори не е нужно да тичате. Всичко, от което се нуждаете е един стол и телефонен указател. Направете по 3 серии във всяко упражнение.

За начинаещи.

Целевата група са  бедрата, задни части.

Застанете с единия крак разстояние от стола с гръб към седалката, коленете са леко сгънати. Клекнете, докато коленете не се окажат зад големия пръст на крака и със задни части докоснете стола. Направете 10 повторения.

Сега вземете телефонния указател, застанете на един крак върху него, нека десния крак е във въздуха. Ръцете са на кръста. Повдигнете крака настрани, колкото можете и направете 10 или 15 повторения. След това направете същото с другия крак. Целевата група на упражнението е централната част на тялото, както и вътрешната част на бедрата.

Отново застанете на указателя, стъпете на един крак. Ръцете са на кръста. Вдигнете напред единия крак и го сгънете в коленете. Направете 10 или 15 повторения. След това сменете страните.

Ако смятате, че тези упражнения са прекалено лесни за вас, защото сте в по-добра форма, то ето още 3 лесни пози, с които ще стегнете дупето и краката.

Застанете към облегалката на стола и я хванете с ръце. Наведете се така че да сте на права линия с облегалката. Леко сгънете коленете, стегнете корема, стегнете задните части и повдигнете единия крак, докато не стане на една линия с тялото ви. Повторете 12 пъти, след това и с другия крак. Когато ви стане лесно, опитайте се да стоите на пръсти. И направете същото упражнение.

Следващата стъпка по трудност би била да сложите едната ръка на пода. Стегнете корема и дупето, докато вдигнете крака си. Внимавайте – вдигайте крака, на чиято ръка сте сложили на пода. После се върнете в изходно положение и повторете по 12 пъти на страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *