10-те най смешни уреда за извайване на тялото – част първа

Препоръчваме ви:

Целта на всички уреди е една –  да се измисли такъв който да оформят тялото за 5 минути на ден и се рекламират до безкрай уреди, към които посягаме, без да се усетим още преди да е свършила рекламата. Всички сме си купували поне един от тези чудодейни уреди, но малко от нас са оставали доволни, а самият уред си е намирал топло убежище под леглото забравен и пренебрегнат.

1. Уред за бедрата Тай Мастър (thigh mater)

Всички сме го виждали поне 100 пъти по телевизията. Негова звезда беше Сюзън Сомърс, която сега изглежда даже по-млада от преди 25 години и само в Щатите са спечелили повече от 100 милиона долара за продажби.

2. Шейк уейт (shake weight)

Видеото на този, иначе изкаран като фантастичен уред  се появяваше в шоуто на Джими Кенъл, Съботното вечерно шоу и много други. Всъщност това е дъмпел, който пулсира и тренира бицепсите, според неговият създател Йохан Верхийм, популярността му се дължи на стегнатите ръце на Мишел Обама.

3. Тае бо

Били Бланкс за винаги ще си остане човекът превърнал насилието в упражнение. Тае бо представлява кардио тренировка, която включва ритници и удари от бойните изкуства, името комбинира думата тае (крак на корейски) и бо от бокс. Макар да може да се контузите лесно, ако не сте разтегнали добре преди да ритате и удряте, милиони DVD-та бяха продадени с тае бо тренировки.

4. Боди Блейд

Body blade или острие за тялото, се появи около 1991, то е дълго и тясно, а когато го клатите то тренира гърба ви, според създателите му. Другите системи се придържат към вдигане на тежести, но то прави точно обратното, когато го движите се появява инерция на тялото ви да се движи, макар отстрани да приличате на насекоми извън контрол, докато го правите.

5. Kолело с тичаща пътека

Обичате тичащите пътеки, ето как може да го правите навън, с това колело може да се насладите на свежия въздух и природата. Всъщност и без него може да тичате и разхождате, нали? С изключението, че няма да изглеждате странно.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *