Съвети за стегнати коремни мускули

Препоръчваме ви:

Коремните мускули са прекрасни на едно стегнато мъжко тяло, но трудно постижимо, затова трябва да се имат предвид няколко фактора и храни, които помагат за да запазите добре оформените плочки.

Първо трябва да се сбогувате с всички мазнини по него. Разбира се това е генетичен фактор кой колко къде трупа, но при повечето мъже мазнини до 6 до 8 процента и разкриват коремните мускули, докато жените трябва да свалят мазнините на 11 до 13 процента. За да свалите килограми, затова отслабването е първата стъпка.

Но да започнете да гладуването не е добра стратегия, защото така ще накарате тялото да разгражда мускулите, затова диетата ви трябва да запазва мускалите и да забързва метаболизма. Трябва да има много протеини включително червено месо, риба, яйца, пилешки гърди и млечни продукти и тофу.

Когато ядете повече протеини, естествено ще намалите въглехидратите. А тяхното намаляване е първа стъпка към коремните мускул. Кажете не на продуктите от бяло брашно и се обърнете към пълнозърнестите култури, дори проучване от 2010 защитава тезата, че консумирате на повечето пълнозърнести култури ще намали мазните в коремната област и така по-лесно ще можете да накарат коремните мускули да се покажат, сложете в менюто си кафяв орис, киноа, вместо познатият ни бял ориз и бял хляб. Други въглехидрати може да взимате от сладките картофи.

Но имате още „не”-та, които да си поставяте при следващата разходка към супермаркета, забравете за всички газирани напитки, тъй като балончетата в тях ви подуват. Внимавайте колко точно натрий приемате, многото соев сос ви кара да задържате вода и така вашите коремни мускули остават скрити. Между храненията може да хапнете малко зеленчуци като броколите, аспержи и карфиол. Тези зеленчуци ви дават малко калории, никакъв натрий и ситост за по-голям период от време. Може и кисело мляко с малко плодове от горе (особено някой горски плод като малини, къпини и ягоди) също е прекрасна закуска за хубави коремни мускули.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *