Да стопим коремните мазнини за 10 дни – част първа

Препоръчваме ви:

Ден 1

Първата стъпка за плосък корем е да се отървете от нездравословните храни в дома си. Заменете преработените храни с плодове, зеленчуци, пилешко, пълнозърнести храни и млечни продукти с ниско съдържание на мазнини, бобени храни ядки и семена. Забравете за сладките храни, хот дога и наденичките.

Направете си лесна рецепта с ябълков оцет, за да забързате отслабването. Смесете две лъжички органичен ябълков оцет и добавете една лъжица мед с 100 грама вода и пийте по 3 пъти на ден.

Ден 2

Започнете да ядете повече сурови или задушени зеленчуци, може да използвате пилешка или зеленчукова супа, за да намалите мазните в областта на корема. Това ще ускори метаболизма ви и ще стабилизира кръвната ви захар. Когато ви се дояде нещо между храненията заложете на 6 пъти на ден да си вземете суров плод или зеленчук. Започнете повече да се движите, ако не спортувате нещо, започнете с 20 минути разходка на ден.

Ден 3

Приемайте само 50 грама въглехидрати на закуска, важно е да ги намалите, ако искате да отслабнете бързо. Започнете да ядете повече кисело мляко и плодове между храненията, намалете приема на зехтин. Избягвайте майонезата, маргарина, маслото и всякакви други зеленчукови мазнини. Може да започнете някои упражнения за коремните мускули.

Ден  4

Може да закусите с омлет с добавени зеленчуци, особено спанак. Може да ядете малко варено пиле с червен пипер или пуешки гърди като закуска между храненията. Направете си салата от зеленчуци и пиле и зехтин за обяд. Не бива да приемате повече от 150 грама месо.

Ден  5

На този ден идва времето на плодовете с мляко с ниска масленост. Може да си позволите и два банана, така ще си набавите необходимите въглехидрати в тялото. Яжте зеленчуци или салата, за да напълните корема и да се почувствате сити. Пийте много вода. Продължете с разходките и леки упражнения за корем.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *