Да стопим коремните мазнини за 10 дена – част втора

Препоръчваме ви:

Ден 6

Може да ядете зелен боб и едно яйце или два белтъка и домати на омлет за закуска. Може да ядете пилешко филе между храненията. Също така с разрешени риба и месо в различни форми. Не забравяйте 5 пъти на ден да хапвате някой плод или зеленчук. Движете се освен разходки, може да правите и упражнения за корем

Ден 7

Може да ядете варено пиле или на грил, както и патешки гърди за закуска заедно с варен или задушен спанак и белени домати. Между храненията изберете динени семки или индийско орехче. Може да направите някои аеробни упражнения за половин час. Когато сменяте упражненията шокирате тялото и то ускорява метаболизма ви.

Ден 8

На този ден избягвайте храни ниски на хранителни стойности, за закуска хапнете пълнозърнест хляб с омлет като използвате белтъците на две яйца. Продължете да пиете 10-12 чаши вода на ден, което помага на храносмилането и изчиства храносмилателната система. Използвайте плодове богати на фибри и увеличете времето за разходка на 40 минути. Може да започнете различни видове коремни преси или вместо това да заместите с плуване.

Ден 9

Превърнете този ден във вегетариански ден, започнете с различни зеленчуци, те по принцип имат малко калории и също помагат да изчистите храносмилателната си система. Отново се разходете за 40 минути или предпочетете един урок по плуване, ако близкият фитнес го предлага.

Ден 10

Може да закусите с нещо пълнозърнесто и плодове. Продължете със закуските богати на фибри, но с ниско съдържание на калории като супите. За да добавите разнообразие в тренировките си започнете с упражнения за крака. 

Продължете с храни с ниско съдържание на захар и ниско на въглехидрати, за да накарате резултатите да се задържат за дълго. Придържайте се към диетата, не забравяйте движенията и скоро ще получите красив корем но също така и по-здраво тяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *