Няколко неща, които всяка бъдеща майка трябва да напрaви преди да роди – част първа

Препоръчваме ви:

1. Стойте под завивките

Започнете с вкусни закуски в леглото, а после повече отделено време на половинката, обядвайте заедно, гледайте повече телевизия. Насладете се на факта, че никой няма нужда от вас освен човекът на съседната възглавница. А това скоро ще се промени.

2. Направете нещо интересно с приятелите си

Сгответе нещо по-специално, научете се да плетете, идете на курс по рисуване или грънчарство. Дори някои бъдещи майки разказват как са тръгнали на белиденс дори в 8-мия месец и движенията са им върнали самочувствието, изгубено с натрупаните килограми.

3. Направете си  фотоалбум със снимки от бременността

Започнете да си правите по-често снимки, обърнете внимание как коремът ви расте, правете различни физиономии. Това е едно забавление, което ви разсейва и показва прогресът в бременността.

4. Музика!

Сложете си слушалките и се облегнете на дивана. Насладете се на музиката. Една майка от Атланта споделя, че когато била в деветия месец отишла на концерт на Ю2, и хората я гледали странно. Дори си е пуснала тяхно парче по време на раждането, така че не е изненадващо, че дъщеричката им вече е фен на групата. Разбира се, не ви трябват шумни концерти, а любимата музика в плейъра или телефона ви.

5. Пишете забави истории към детето си

Започнете да си разказвате забавни истории по време на бременността, когато стане на 10 детето ви ще ги намери за прекрасни и забавни. Напишете на плика „Отвори през 2025”.

6. Помислете си каква майка ще сте

Време е да се замилите как ще се държите с детето си. Тина Фей с книгите си за съвети за бременни ни напомня да спите, когато детето спи и да крещите, когато то крещи.

7. Направете си педикюр парти

Извикайте маникюристката вкъщи, тя няма да откаже, когато разбере колко потенциални клиенти ще има на вашето парти. Вие и най-добрите ви приятелки заслужавате това преди да настъпи големия ден.

Опитайте! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *