Скорпион – здравен хороскоп 2015 г.

Здравето е нещо много специално, над което трябва да се фокусират всички Скорпиони в началото на 2015. Вашата имунна система може да е доста отслабнала, поради постоянните тревоги и притеснения,  които от своя страна могат да доведат до различни възпалителни процеси в тялото. Тези, които имат проблеми със сърдечната дейност, трябва да опитат да не се тревожат толкова много напразно и да внимават с кръвното си налягане. Прекаленото претоварване на работното място, както и конфликти с близките и различни трудни житейски ситуации могат рязко да Ви изпратят направо в болницата. Опитайте да посещавате специалисти за всяко здравословно оплакване поне в началото на годината, не се колебайте да посетите лекар, ако някое хронично заболяване се обади, изпълнявайте стриктно съветите на психолога си, ако посещавате такъв. Най-важното за вас е да не се преуморявате на работа. През годината очите Ви ще са леко уязвими, така че опитайте всичко възможно да ги предпазите. Доста от Скорпионите ще се нуждаят по някое време на годината от спешна визитация на зъболекаря. Зъбни протези не са препоръчителни за поставяне между 1 Януари и 4 Август.

Периоди за повишено внимание от страна на Скорпионите:

21 Февруари – 31 Март

През  този период, трябва да обърнете по-голямо внимание на хроничните си заболявания. Дори и леките втрисания  могат да бъдат знак за сериозни заболявания, протичащи в тялото. Не се опитвайте да прилагате самолечение и самодиагностика.  В противен случай можете да си докарате усложнения и да забавите доста оздравяването си.  Тези от Вас, които страдат от заболявания на сърдечно-съдовата система, които особено се обострят при промени в климата, ще са много уязвими. Главоболия, хрема, промени в кръвното налягане – това са оплакванията, които ще Ви притесняват най-много през този период.

13 Май – 24 Юни

През този период трябва да обърнете голямо внимание на Вашата безопасност. Рискът от наранявания и инциденти е много висок. Остри дихателни заболявания, алергични реакции са оплаквания, най-характерни за този интервал от време.

9 Ноември – 31 Декември

През този период бъдете мнителни за заболявания на уринарния тракт. Имунната система също ще е отслабена, така че вземете мерки, като прием на подходящи хранителни добавки и витамини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *