Стрелец – здравен хороскоп за 2015 г.

Доста Стрелци ще чувстват умора и незаинтересованост през 2015. Сатурн, който навлиза в зодиака Ви, ще Ви донесе множество интереси, като един от тях е и здравето. Лятото е време за почивка на морето, независимо дали плановете Ви са такива, непременно трябва да го сторите. Появата на хронично заболяване или цялостно отслабване на всички системи в тялото Ви, могат да доведат до още по-голямо желание за почивка и релакс. Въпреки това, през тази година ще имате възможността да се справите с множество здравословни оплаквания, които Ви тормозят от години. За да постигнете това, ще трябва да използвате дори и нетрадиционни методи.

Обърнете специално внимание на следните периоди от годината:

1 – 12 Януари

През този период Стрелците трябва да се погрижат за имунната си система. Всеки един необичаен симптом и всяко състояние, което е необикновено за Вас, трябва да доведе до посещение на доктор и подходящо лечение. Можете да вземете превантивни мерки с приема на витамини, имуно стимулатори, които да предпазват от настинките и да засилят имунната система.

1 Април – 12 Юни

През този период ще сте много уязвими. Треска и умора са главните симптоми за протичащо незабелязано заболяване. Посещението на лекар, трябва да е веднага след като усетите още първите симптоми. Пазете гърлото си, обличайте се спрямо климатичните условия.  Ще забележите, че носа, ушите, щитовидната жлеза и горните дихателни пътища са доста уязвими през този интервал от време. Всички планувани хирургични интервенции за този период трябва да бъдат отменени, поради риск от усложнения и непредвидени последици.

25 Юни – 8 Август

През този период се погрижете за Вашата сигурност. Има голяма опасност от хранителни натравяния. Бъдете много внимателни относно хигиената на храната, освен ако не желаете да се сдобиете с раздразнен стомах. Внимавайте с вземането на лекарства, които не са предписани от лекар, избягвайте алкохола. През 2015 рискът от инциденти е по-голям от обикновено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *