Везни – здравен хороскоп за 2015 г.

Везните ще се радват на крепко здраве през цялата година. Въпреки това, трябва да обърнете внимание на болестите, които ще Ви безпокоят през първата половина на годината. Повишен е риска от влошаване на състоянието Ви поради прекалено тревожене за странични проблеми, което от своя страна ще доведе оплакванията Ви до хронични. Това, което ще Ви липсва през годината е енергия и почивка. Доста вероятно е да се тревожите напразно в повече за различни проблеми, което да се отрази на здравословното състояние на нервната и храносмилателната Ви система. Главното лечение на всичко това е почивката. Въпреки това, трябва да се предпазвате от всякакви вируси и инфекции.

Обърнете специално внимание на следните периоди през годината:

13 Януари – 20 Февруари

През този период нервната Ви система се нуждае от специално внимание. Остри форми на заболявания, придружени с висока температура са възможни. Рискът от травми и наранявания също е много висок. Освен това трябва да внимавате и с храната, риска от натравяне е много висок. Не пренебрегвайте съветите на лекаря Ви. Самолечението, което не е консултирано с лекар, може да доведе до усложнения.

1 Април – 12 Май

През този период рискът от възпаления и хранителни натравяния също е много висок. Не експериментирайте с нови ястия, ресторанти  и прочее, за да не се окаже, че нещо ново не Ви понася и този опит да завърши в болница.

26 Септември – 12 Ноември

Отслабена имунна система, недостатъчна енергия и голяма умора са главните проблеми за този период. Направете си поне един курс с имуностимулатори и имуно модулатори, за да стабилизирате положението. Прекарвайте по-малко време навън и спазвайте режим на хранене и диета. Това ще намали рисковете от проблеми с храносмилателната система и ще ускори лечението Ви. През този период, могат да се обадят отново позабравени хронични болежки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *