Helix Original & Helix Crem


С напредване на възрастта ежедневната разходка се превръща от любимо удоволствие в същинско изпитание, нали? За съжаление статистиката е безкомпромисна – над 72% от хората над 50 години страдат от болки в ставите. А освен че ограничава движението до минимум, този проблем изисква и скъпи лекарства, които пък имат неприятни странични ефекти.

Съществува обаче и натурална алтернатива на тези тежки медикаменти – удивително откритие в сферата на ревматологията и природната медицина, което дава голяма надежда на хората, страдащи ежедневно от ставни проблеми. Хранителната добавка Helix Original възстановява ставите отвътре и спомага за облекчаване на болката, при това без никакви противопоказания!

Тайната на Helix Original се крие под черупката на едно мъничко животно с изклюителни възможности – охлювът! Всъщност лечебните свойства на екстракта от охлюви са познати на човечеството още от Древността и са били съществен елемент в натуралната медицина, използвана от шаманите на различни индиански племена. Интересното обаче се случва през 1980 година, когато изследователи решават да разберат защо артритът почти не съществува като диагноза сред населението на остров Крит. Отговорът е изненадващ, но красноречив – местните консумират всеки ден своето национално ястие – охлюви. А именно охлювният протеин, известен още като алантоин, действа като балсам на увредения ставен хрущял и го възстановява мигновено.

Точно охлювният протеин стои в основата на натуралната хранителна добавка Helix – уникален продукт с концентрирана формула, която гарантира обезболяващ ефект. Благодарение на алантоина, Helix Original хидратира хрущяла и възстановява еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставите. Добавените екстракти от босвелия и куркума пък се грижат за добрата подвижност, стимулират възстановяването на хрущялната и съединителната тъкан, тонизират мускулите и имат изявен противовъзпалителен и обезболяващ ефект при артрит, артороза, ревматични заболявания, болки в гърба и ставите.

Helix Original е 100% натурален продукт с ексклузивна формула, регистрирана в Европа. Хранителната добавка е силно препоръчвана от специалисти в областта на ревматологията, тъй като доказано оказва благоприятен ефект върху опорно-двигателния апарат – възстановява ставите отвътре и спомага за облекчаване на болката, без страничните ефекти на аналгетиците. Намалява възпаленията и болезненото усещане в ставите, оказва регенериращо въздействие на костите, хрущялите и ставните връзки и премахва отоците.

Helix Original е подходящ при артрит, остеоартрит, ревматизъм, деформираща артроза, варикоза, остеохондроза и травми. Има благоприятен ефект и при подагра и остеопороза, както и при костни счупвания – съдейства за възстановяване на тъканта и спомага за бързо заздравяване, оказва и обезболяващо действие. Може да разчитате на хранителната добавка и през възстановителния период след операция на тазобедрената става – болката ще намалее чувствително още в първите 24 часа!

А за да победите окончателно ставните проблеми, на помощ идва и Helix Crem – масажен крем с моментален успокояващ и тонизиращ ефект преди и след ежедневна или пък спортна активност. Специалната формула комбинира букет от натурални активни съставки в перфектна комбинация, която гарантирано облекчава силните болки и дискомфорта в ставите и мускулите.

Ето и кои са главните герои в състава на мощния Helix Crem:

• Екстракт от охлювен протеин – изключително богат на алантоин, който подхранва ставите и заздравява костите, както и на колаген, еластин и хиалуронова киселина – най-добрите приятели на активното движение без болка;

• 3 активни противовъзпалителни съставки – арника, позната със своето облекчаващо действие при отоци, харпагофитум (дяволски нокът), който оказва бързо действие върху хрущялите, сухожилията и връзките, и босвелия, която действа благотворно върху здравето на мускулите;

• 3 активни аналгетика с незабавен ефект – етерични масла от коноп, сладък портокал и лимон, известни със силното си успокояващо действие;

• 2 изключително полезни витамина – C, който допринася за естественото образуване на колаген и подхранва функцията на хрущяла и B2, който предпазва клетките от оксидативен стрес.

Не се лишавайте от възможността за активно ежедневие без болка, тежест и умора. С помощта на Helix Crem ще забравите за трудното ставане от леглото или стола. Кремът ще преобрази ежедневието ви и ще превърне ограниченото движение в блед спомен. Благодарение на 100% натуралната формула без кортизони, която прониква в дълбочина, ще се насладите на незабавен успокояващ ефект и продължително действие. Това прави продукта ултимативно решение за всички проблеми със ставите и мускулите.

Helix Crem ще ви помогне за:

• Успокояване на чувствителните стави;

• Предотвратяване на схващанията на мускулите;

• Намаляване на подуванията и отоците след физически натоварвания;

• Подхранване на ставите;

• Отпускане на мускулатурата.

Характеристики на Helix Crem:
• Нетно съдържание: 100 ml;

• Произведен в Мадрид, Испания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *