Здравен хороскоп 2019 година – Овен

ЗДРАВЕТО НА ОВЕНЪТ ПРЕЗ 2019

Различните простудни заболявания за Овен няма да бъдат страшни.

Струва си да се притесняват за своята емоционалност, особено през първата половина на годината. През изминалите години техният организъм толкова се е изтощавал, че известен отпечатък на безсилие е наложен и на 2019 г. Ето защо не е учудващо, че за Овни е характерна известна песимистичност, която, както изглежда, те проявяват дори при абсолютно нормални събития. Става дума за това, че нивото на енергия не е толкова високо, че да ги защити от стреса и силните преживявания.

В стремежа си да покажат на всички своето „Аз“, Овни рискуват да се сблъскат с усещането си за пълно безсилие, в следствие на което може да изпаднат в дълбока депресия. За да могат да защитят себе си от случайни заболявания и мигрена, звездите препоръчват да изчакат с осъществяването на своите намерения и планове до есента. И още един съвет – да укрепват нервната си система с лекарства и специални настойки от билки през 2019.

 

Втората половина на годината ще изисква от Овни да се заемат с превантивни процедури. Нещо повече, през втората седмица на септември има риск да станете участник в пътно-транспортно произшествие, затова трябва да бъдете внимателни и предпазливи и като шофьори, и като пешеходци. Няма да бъде излишно да правите постоянен мониторинг на качеството на продуктите, които купувате. Не е изключено Овни да се сблъскат със заболявания на червата, лечението на които няма да бъде толкова лесно и просто.

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *