Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Мирта МедикусBronnleyБулгарикусEnglish Soap CompanyNatur ProductBioveaEwopharmaКокона КозметиксEveline CosmeticsKentJamiesonPremium Health ProductsEsi
категории

Санитарно-хигиенни продукти

Търсене по азбучен ред
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Страници:


Протефикс активно почистващи таблетки х 32 С помощта на активен кислород, Protefix® Активни таблетки осигуряват отлична почистваща сила, без да увреждат материала на проте..
4.99 лв. повече
Протефикс крем 40 мл Протефикс е фиксиращ крем за зъбни протези. Изключително силен, с фиксиращо и продължително действие. 100 г фиксиращ крем съдърж..
5.59 лв. повече
Санпласт 1.25 5 Санпласт 1.25 5 - предупреждение: в редки случаи могат да се появят реакции на свръхчувствителност от страна на кожата в мястото..
1.08 лв. повече
Санипласт пластири 2.5 5 Санипласт пластири 2.5 5 - предупреждение: в редки случаи могат да се появят реакции на свръхчувствителност от страна на кожата ..
1.80 лв. повече
Прикрепящ пластир санпласт 5/5 SANPLAST - употребява се като прикрепващ пластир за фиксиране на превръзки и медицински инструменти към повърхност. в редки случ..
2.75 лв. повече
Тантум протект гел 20 мл. С употребата на душа се подпомага привеждането на локално лечение във влагалището и се щади нормалната влагалищна флора. Ползва ..
8.95 лв. повече
Тест за овулация овю 5+1 Човешкият хорион гонадотропин (ЧХГ), (human chorionic gonadotropin) – НCG е глюкопротеинов хормон, който се произвежда от развив..
9.50 лв. повече
Herpach remesense - разтапящи се лепенки за херпес Herpatch Remesense е последното нововъведение за третиране на херпес на устните.
24.56 лв. повече
Цитопласт 100/4 ЦИТОПЛАСТ 100/4 В редки случаи могат да се появят реакции на свръхчувствителност от страна на кожата в мястото на фиксиране.
2.00 лв. повече
Цитопласт 100/6 ЦИТОПЛАСТ 100/6 След отстраняване на покривното фолио, антисептичния тампон се поставя така, че да покрие наранената повърхност,..
2.50 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!