Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Premium Health ProductsNatur PharmaGalenicLeocremaArranNeutrogenaTnt 21CarrotenYardleyLa RocheMustelaNuxeMa Provence
Слим Пам коплект капсули и чай х 30 за мъже

Слим Пам коплект капсули и чай х 30 за мъже

Количество:
Цена:18.50 лв.
Телефон
за поръчка
+359 878 292 513
Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа
4.9/5
37 гласували
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка над 100 лв. виж повече
България - само за Русе
от 0 до 20 лв над 20 лв
1.90 лв.Безплатна доставка

България
от 0 до 100 лв над 100 лв
4.99 лв.Безплатна доставка

Международна нормална
от 0 до 10000 лв
37.99 лв.

Подробна информация Как да пазарувам?
Вижте още продукти от:

Иновативният принос на проф.  д-р Памуков към медицината по въпросите за регулиране на наднорменото тегло се оценява от лекарите в редица държави. В момента не са докладвани на научни форуми други препарати за отслабване с подобна висока ефективност. 

Слим Пам предизвика сериозен интерес сред учените на международните форуми, особено от  Френската федерация на изобретателите, която отличи проф. д-р Памуков и Роксандра Памукова с 2 златни медала за представените изобретения.

Много от пациентите, които са наблюдавани клинично са редуцирали трайно по 20-45 кг наднормено тегло след  употреба на препаратите Слим Пам в рамките на година.

СЛИМ ПАМ® спомага за бързо и трайно отслабване с по 2-4 кг. и за топене на мазнини с 2-4 см. от талията и ханша за 4 седмици. Ефектът е акумулутивен и добавката може да се пие 1 и повече месеци до постигането на желаното тегло. Продуктът е 100% природен и без странични ефекти. 

Фигурата изглежда по-стегната и мускулеста. Според мнозина това е най-добрата добавка за отслабване.

Начин на прием: 

Методът е съобразен с циклите на метаболизма за максимален ефект

Дневна доза: 2-3 филтърни сашети за възрастни и 2-3 капсули СЛИМ ПАМ.

Дневната доза 2-3 филтърни сашети се поставя в 500 ml кипяща вода, вари се 1 мин., кисне се 60 мин.
Нови клинични изследвания! Около 1/4 от участниците в изследванията на СЛИМ ПАМ имаха по-сериозни проблеми с метаболизма: При тях се постигна много добър ефект по метода сутрин и вечер всеки ден.


Метод сутрин и вечер всеки ден:

Дневната доза 2-3 филтърни сашети се поставя в 500 ml кипяща вода, вари се 1 мин., отварата кисне 60 мин. Ако начинът Ви на живот е много динамичен, може и да не варите чая, а просто до го запарите с гореща вода.

Вечер: Пиете 1 чаша от отварата вечер, преди ядене, за да може активните елементи да подпомогнат храносмилателните Ви процеси. Ако пиете чая след ядене ефектът няма да се получи.

Какво да правя ако съм много гладен? Може да хапнете нещо набързо докато чакате СЛИМ ПАМ® да кисне. Обаче, трябва непременно да ядете след като пиете СЛИМ ПАМ®. Иначе продуктът не може да подейства.

Сутрин: 2-3 капсули СЛИМ ПАМ® след ставане от сън заедно с остатъка от чая. Чаша кафе след това ще се отрази благотворно.

Първоначалният ефект трябва да се получи до 3 дни - по значителна от нормалната дефекация 1 или 2 пъти дневно. Така ще се прочисти стомашната Ви система преди да се регулира метаболизма и да започнат да се топят мазнините. Дефекацията не трябва да е изтощителна. Добре е да се въздържате от честата употреба на кисело мляко, докато приемате СЛИМ ПАМ®. Клинични изпитания доказват, че то намалява значително действието на препарата при 42% от изследваните пациенти.

Кой метод да избера?

Ако се получи по-драстичен ефект тогава е по-подходящ метода през ден, който е описан по-долу.

Добре е хранителната добавка да се приема най-малко 1 месец. Eфектът е акумулативен и на 4та седмица (в редки случаи на 5та седмица) се виждат значително и видимо намаляване на сантиметри и килограми.

Метод през ден: Ден 1, 3, 5...29 Вечер: Дневната доза 2-3 филтърни сашети се поставя в 500 ml кипяща вода, вари се 1 мин., кисне се 60 мин. Ако начинът Ви на живот е много динамичен, може и да не варите чая, а само да го запарите с гореща вода. Пиете 1 чаша от отварата вечер, преди ядене. Ако пиете чая след ядене ефектът няма да се получи.

Какво да правя ако съм много гладен? Може да хапнете нещо набързо докато чакате СЛИМ ПАМ® да кисне. Обаче, трябва непременно да ядете след като пиете СЛИМ ПАМ®.

Ден 2, 4,6...30 Сутрин: 1 капсула СЛИМ ПАМ® след ставане от сън заедно с остатъка от чая.

Цикълът ден 1, ден 2, ден 1, ден 2.... се повтаря през целия месец.

Ефект: Ефектът започва да се наблюдава много бързо - на 2-рия - 3-тия ден. Би трябвало да забележите значителна, но не твърде драстична дефекация 1-2 пъти дневно за прочистване на организма. За регулирането на този ефект, приеманото количество може да се увеличи или намали.

Добре е да се въздържате от честата употреба на кисело мляко, докато приемате СЛИМ ПАМ®. Клинични изпитания доказват, че то намалява значително действието на препарата при 42% от изследваните пациенти.

Вие питате:

Защо СЛИМ ПАМ® е в комбинирана опаковка с филтърни пакетчета и капсули? проф. Д-р Памуков е сложил във филтърните пакетчета билки, които трябва да киснат в гореща вода, за да се извлекат активните им елементи във формата на пресен екстракт. Ползата от пресните билкови ектракти е, че не съдържат консерванти и че имат бързо и ефективно действие в храносмилателната Ви система. 

Билките, богати на антиоксиданти, витамин С и други елементи, които се разпадат при горещи температури са в капсулите, за да се запази ефективността им.

Може ли да отслабна с повече от 3-4 кг за 4 седмици? Според опита на проф. д-р Памуков това не е желателно, тъй като много често при твърде драстичното бързо отслабване кожата не се адаптира и увисва неестетично. А и прекалено бързото отслабване не е трайно.

Отслабването трябва да е естествено, трайно и красиво. Затова СЛИМ ПАМ® съдържа билки, богати на антиоксиданти, както и витамини А, Е, С и др. за поддръжка на кожата, в допълнение на растенията за редукция на теглото.

Мога ли да не спортувам и да ям сладки и шоколад и все пак да отслабна със СЛИМ ПАМ®? Да можете. Поддържането на добра фигура не трябва да е мъчение, а трябва да е приятно за Вас. За организма Ви е добре храната Ви да е разнообразна. 

Защо Слим Пам е доказано ефективен за бързо и трайно отслабване?

СЛИМ ПАМ® е 100% натурален продукт, който беше разработен внимателно, така че да се радвате на максимален ефект. Специализираните серии СЛИМ ПАМ® са съобразени със спецификите на женския и мъжкия метаболизъм. Прилагат се без допълнителни драстични диети, като се следва нормален режим на здравословно хранене.

  • спомага за намаляването на теглото по естествен начин с по 2-4 кг. за 4 седмици
  • спомага за стопяване на 2-4 см мазнини от талията, бедрата и ханша за 4 седмици
  • с благоприятен ефект при целулит
  • с благоприятен ефект при регулирането на обмяната на веществата
  • с благоприятен ефект за черния дроб и храносмилателната система
  • с благоприятен ефект за лимфната система
  • с благоприятен ефект за хормоналните и половите системи на господата 
  • билките съдържат антиоксиданти и витамини, подпомагащи подмладяването на кожата и поддръжката на косата
  • силуетът Ви и е видимо променен
  • с дълготраен ефект, без йо-йо ефект

Научно разработена комбинация: СЛИМ ПАМ® e продукт на ценния дългогодишен опит на д-р Памуков в областта на отслабването и регулирането на обмяната на веществата с билки. Хранителната добавка взема под внимание процесите в организма и най-ефективното усвояване на билките от мъже и жени.

Натуралната комбинация СЛИМ ПАМ® е в комплект от две части: капсули и чай, за да се извлекат по –добре полезните активни елементи на билките.

Качествени билки: За ефективна билкова рецепта трябват опит, качествени билки и години изследвания. Комбинацията съдържа цветове от ценни маслодайни рози, идващи от Розовата долина. Глухарчето и други билки, използвани в комбинацията съдържат натурално витамините A, E, C, B1, B6 и B12. Лененото семе е богато на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти и фито-естрогени.

СЛИМ ПАМ® е 100 % природен и без добавки. Продуктът няма странични ефекти.   

В повечето случаи 1 комбинирана опаковка СЛИМ ПАМ® билков чай и капсули стига за 1 месец.

Как се пие Слим Пам?

Методът е съобразен с циклите на метаболизма за максимален ефект

 

Дневна доза: 2-3 филтърни сашети за възрастни през вечер. Добавят се 1-2 капсули СЛИМ ПАМ®.

Максимален ефект се постига по следния начин на приготвяне: 

Ден 1, 3, 5...29 Вечер: Дневната доза 2-3 филтърни сашети се поставя в 250 ml кипяща вода, вари се 1 мин., кисне се 30 - 60 мин. Пие се вечер, преди ядене. След ядене ефектът не се получава. Добавят се 1-2 капсули СЛИМ ПАМ®. 

Какво да правя ако съм много гладен? Може да хапнете нещо набързо, докато чакате СЛИМ ПАМ® да кисне. Обаче трябва непременно да ядете, след като пиете СЛИМ ПАМ®.

Ако начинът Ви на живот е много динамичен, СЛИМ ПАМ® чай може и да не се вари, а да се залива с кипяща вода.

По желание може да се подслади с мед. 

Ден 2, 4,6...30 Сутрин: 1 капсула СЛИМ ПАМ® след ставане от сън. 

Цикълът ден 1, ден 2, ден 1, ден 2.... се повтаря през целия месец.  

Пример:

Aко започнете да пиете Слим Пам довечера (ден 1) . Заливате 2 -3 филтърчета с гореща вода. Киснат 30 - 60 мин. и се изпиват с 1-2 капсули преди вечеря. Чаят се пие през ден, така че същото се повтаря вдруги ден.
Утре сутрин (ден 2) пиете само 1 капсула сутрин след ставане. Това ще подпомогне да постигнете значително прочистване преди да излезете от вкъщи.

Вечерта не пиете нищо.  

Така и се повтаря цикъла за 1 месец: ден 1, ден 2, ден 1, ден 2.... 30 филтърчета и 30 капсули трябва да стигнат за 30 дни в повечето случаи.

Ефект: Приемането на отварата може да предизвика значителна, но не твърде драстична дефекация 1-2 пъти дневно за прочистване на организма. За регулирането на този ефект, приеманото количество може да се увеличи или намали.

Добре е хранителната добавка да се приема най-малко 1 месец. Eфектът е акумулативен и на 4-та седмица ( в редки случаи на 5-та седмица) се виждат значително и видимо намаляване на сантиметри и килограми.

Полезен съвет за Вашата максимална полза от СЛИМ ПАМ - поне по 8 часа сън: Проф. Д-р Памуков препоръчва поне по 8 часа сън на клиенти по време на периода, когато използват СЛИМ ПАМ®. Освен, че е ценен за красотата, пълноценният сън подпомага метаболизма и усвояването на полезните елементи, които са в СЛИМ ПАМ®.    

Отслабване без йо-йо ефект: След десетилетни изследвания лекарите са установили, че за да се затвърди ефектът от една рецепта за хронично състояние като напълняването и да няма рецидиви, тя трябва да се пие още около 4 седмици след постигането на желания резултат. Това важи и за СЛИМ ПАМ®.

 

 
Мнения
Автор: Аптеки Оптима
От дата: 15/01/2011 09:01
Какво е Вашето мнение за "Слим Пам коплект капсули и чай х 30 за мъже"?
Автор: Стоян Велев
От дата: 15/09/2011 02:37
Доволен съм от Слим Пам за мъже. Помогна ми да си възвърна отличната форма.
Автор: Дидо
От дата: 13/01/2012 14:28
днес го получих ,ще пиша за резултат
Прочетете още свързани теми от Здраве и красота
предизвикателство: Съвети за премахване мазнините в коремната областВ днешно време все повече хора се питат как да се отърват от мазнините в коремната област, защо само там не могат да се вталят и отслабнат.
във форма: 10 извинения да не се захванем с джиу джицу – част втораКогато тренирате бразилско джиу джицу нямате нужда от кардио, нито интересни тренировки от друг вид, то ви е достатъчно. Режимът е различен, тренира се с различни колани. Все повече жени се запътват към залата в търсене на интересен начин да са във форма. Но ето 10 безумни извинения, които чуваме често.
във форма: Как се хранят известните лични треньори – част първаЛичните треньори са във фитнес по работа, но това не означава, че не се хранят правилно и не тренират два пъти повече от своите клиенти, затова трябва да се вслушаме в думите им. Ето как се хранят те и какво препоръчват едни от най-известните лични треньори.
във форма: 9 йога пози за по-добър секс - част първаЙогата има безброй ползи, справя се отлично със стреса, отпуска духа и ви кара да намерите душевен мир, но малко от вас сигурно знаят, че чрез 9 лесни йога пози можете да подобрите и сексуалния си живот
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!