Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
АрониадаEsiCatalysisEurovitalHerba MedicaLa RocheBp PharmaUnimed PharmaLeocremaCarrotenBell HomeopathyAdermaNeutrogena
ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ ПЛЮС+ Х 60

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ ПЛЮС+ Х 60

Цена:19.68 лв.
Продуктът не е в наличност
Телефон
за поръчка
+359 878 292 513
Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа
3/5
10 гласували
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка над 100 лв. виж повече
България - само за Русе
от 0 до 20 лв над 20 лв
1.90 лв.Безплатна доставка

България
от 0 до 100 лв над 100 лв
4.99 лв.Безплатна доставка

Международна нормална
от 0 до 10000 лв
35.15 лв.

Подробна информация Как да пазарувам?
Вижте още продукти от:

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ ПЛЮС+

Интересни факти за витамините
В хранителните добавки витамин С се съдържа под формата на аскорбинова киселина, която се абсорбира много по-добре в присъствието на флавоноиди. Витамин С е много важен антиоксидант, който увеличава действието на други антиоксиданти, като витамините А и Е. Според много лекари тези 3 витамина са много важни един за друг и имат синергитична връзка. Витамин С е много важен за мозъка, защото го предпазва от кислородна недостатъчност. Според изследвания, най-много витамин С се открива в нервните тъкани.
 

Екстрактът от гроздово семе има антиканцерогенни, противовъзпалителни, антивирусни,  антиалергични, антиоксидантни и антибактериални свойства. Екстрактът от гроздово семе може да се приема при бплесто на очите. Екстрактът от гроздово семе помага за нормализиране на сърдечно-съдова защита. 

• Подкрепя при венозна недостатъчност и хронична  венозна  недостатъчност, венозна тромбоза (кръвни съсиреци), оток , чупливи капиляри;
• Съдейства за защита на колагена и регенерацията при развиващи се бръчки, сухота на кожата и застаряване на кожата.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА GRAPE SEED EXTRACT PLUS+:
 Олигомеропроантоцианидини (OPCs) са основните активни съставки намерени в семената от грозде и са вероятно едни от най-важните природни продукти открити през последното десетилетие. Те са богати на флавоноидни съединения, които се считат за едни от най-мощните антиоксиданти (свободните радикали се хранят с увредените или разградени тъкани в човешкото тяло) открити в природата. Свободните радикали действат пагубно при почти всички хронични дегенеративни заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания, артрит, хиперхолестеролемия и рак. OPCs, съдържащи се в семената на гроздето са приблизително два пъти по-силни от витамин Е и е 4 пъти по-силни от витамин C. Действието на тези OPCs включва анти-бактериални, анти-вирусни, анти-канцерогенни, противовъзпалителни, анти-алергични, и съдоразширяващи свойства. В допълнение на това доказано е, че инхибират липидната пероксидация, агрегацията на тромбоцитите, капилярна пропускливост и чупливост, както и въздействат върху ензимните системи, включително фосфолипаза А2, оксидаза ксантин, циклооксигеназа, и  липохигеназа. OPCs са свързани с понятието "френски парадокс", или  наблюденията свързани с високия  хранителен прием на мазнини във Франция са доказали че това няма връзка с повишаване на атеросклерозата и други сърдечно-съдови заболявания.
Установено е че  OPCs подпомагат колагеновите структури и подтискат разрушаването на колагена, укрепват  капилярните стени и други съдове. Счита се, че  защитата на колагена е много важна за здравето, тъй като той позволява червените кръвни клетки, да проникнат в микрокапилярната система и предотвратява изтичането  на течности от малките кръвоносни съдове. Съобщава се че  OPCs  защитава 1-антитрипсина- химикал, който поддържа ензимите срещу разграждането на колагена, еластина и хиалуроновата киселина, както и директно подтиска  субстанциите повреждащи ензимите. Освен това се съобщава също че OPCs намалява отока, основаващ се на стабилизиране на капилярната стена и предотвратява нарастването на капилярна пропускливост.
 При лицата, получавали екстрат от гроздови семена (300 мг дневно) се отчита 75% намаление на симптомите, свързани с венозна  недостатъчност. Еднократно прилагане на OPCs (150 mg) води до увеличаване на венозния тонус при пациенти с разширени вени. Пациенти в напреднала възраст със спонтанно или предизвикано от лекаства, ниско съпротивление на капилярярите показват забележимо подобрение (53% от третираните лица) в капилярната резистентност след две седмици на лечение с 150 мг дневно OPCs. 
Доказано е че OPCs от гроздови семена имат PAF инхибиращи способности, с действие сравнимо с това на аспирин. OPCs от гроздови семена неутрализира увреждането на липидпероксидацията на клетъчните мембрани от действието на свободните радикали, включително на хидроксилпероксидацията, пероксидацията на липидите и желязо-индуцираната липидна пероксидация. Този ефект може да бъде полезен в защитата от повишените нива на холестерола. Лабораторните изследвания съобщават, че еднократна доза от OPCs от гроздови семена (100-150 мг) увеличава устойчивостта на кръвна плазма срещу оксидативния стрес. Екстракт от гроздови семена засилва устойчивостта на оксидативната модификация на LDL „лош холестирол”, показа забавяне на окисляването на липопротеините с ниска плътност. 
Други  предимства: 
 Докладва се, че OPCs са допринесли за подобряване на зрителните характеристики след блясък, както и при зрителната адаптация. Били са изследвани 147 лица с ретинопатия на които  са давани OPCs от гроздови семена (100 mg) дневно. Докладвано е успешното лечение на ексудации вторична хипоксия. Междуклетъчното вещество металопротеинази (ММР's), протеина, който играе ключова роля в извънклетъчната реорганизация на свързващото вещество, се смята, че участва в очни заболявания като глаукома, диабетна ретинопатия, макулна дегенерация, дегенерация на стъкловидното тяло и роговицата възпаление на основната съединителна тъкан. Установено е че OPCs от гроздови семена   
 инхибират тип III на колагеновата активност и може да помогне за намаляването на вредните въздействия върху очните структури. Наскоро беше съобщено, че OPCs от гроздови семена имат цитотоксичен ефект срещу някои карциноми, включително MCF-7  ракови клетки на гърдата, A-427  ракови клетки на белите дробове у човека и РЛО-1739 ракови клетки на стомаха на човека- аденокарцином. Също така, екстракт от гроздови семена засилват растежа и жизнеспособността на нормалните човешки клетки на стомашна лигавица и мишите клетки- макрофаги. Съобщава се още че OPCs са с кардиозащитна активност, водеща до намаляване на вредното въздействие на радиацията. OPCs от гроздови семена са ефективни в намаляването на вредните ефекти на химиотерапевтични агенти (индарубицин и циклофосфамид) върху чернодробните клетки и може да бъде полезно за предотвратяването на токсичните ефекти на тези вещества върху хора, подложени на лечение против рак. OPCs са хепатозащитни срещу ацетаминофен, намалява вредното въздействие върху хепатоцитите и води до намаляване на увреждането на черния дроб. 
OPCs  инхибират разграждането на мастните клетки и последващо освобождаване на медиатори на възпалението, като хистамин и простагландин, и следователно могат да бъдат полезни при алергии и проблеми със синусите. Съобщава се също OPCs инхибират ензима оксидаза ксантин, основен производител на свободните радикали.


GRAPE SEED EXTRACT PLUS+  ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
-Венозна недостатъчност, хронична венозна недостатъчност;
-Венозна тромбоза (кръвни съсиреци);
-Оток;
-Чупливи капиляри;
-Колагенова защита, водеща до положителни резултати срещу образуващи се бръчки, суха кожа, възрастови процеси на кожата;
-Патологии на окото: глаукома, диабетна ретинопатия, дегенерация на макулата и други;
-Атеросклероза и други сърдечносъдови болести.

GRAPE SEED EXTRACT PLUS+  СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:
-Хора със симптоми на венозни проблеми, особено венозна недостатъчност, хронична венозна недостатъчност;
- Хора с чупливи капиляри често по краката , тялото и лицето;
- Хора със симптоми за възрастова промяна на кожата, образуване на бръчки и суха кожа;
-Хора с венозна тромбоза (кръвни съсиреци), атеросклероза и други кардиологични болести;
-Възрастни хора;
- При здрави хора, като превантивна мярка срещу очни и сърдечно-съдови болести, чупливи капиляри и заболявания свързани с колагена.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 1ТАБЛЕТКА НА ДЕН, ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
TEL: +44-1224-466244
         +44-1224-732133

Прочетете още свързани теми от Здраве и красота
билки: Лопуш срещу главоболие и бронхитЛопушът, Petasites, е многогодишно тревисто двудомно растение, което не трябва да се бърка с лапада и репея. То расте по канавките и бреговете на реките и ручеите. Среща се предимно в Централна и Южна Европа, до надморска височина около 1000 метра. Известно е още под името чобанка, репух и овчарка.
заболявания: ПеритонитПеритонитът представлява остро възпаление на перитонеума. Това състояние се нуждае от незабавна лекарско помощ, защото в противен случай може да се стигне до фатален край. Перитонитът е много сериозно заболяване, което е известно още от Древността.
полезни храни: Полезната за стомаха бамяБамята е сравнително бедна на хранителни съставки, но има значително съдържание на минерални вещества – калий, магнезий, фосфор, сяра, както и на микроементи – мед, цинк, манган, желязо
полезни храни: Пчелен прашец за имунната системаПчелният прашец представлява смес от зърна, които имат овална форма. Той се получава при събирането на цветен прашец от пчелите. При този процес пчелите кацат от цвят на цвят и събират цветен прашец.
 
Мнения
Автор: Аптеки Оптима
От дата: 15/01/2011 09:01
Какво е Вашето мнение за "ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ ПЛЮС+ Х 60"?
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!