Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Mason NaturalНия-Милва ЕоодBettina-BartyAsamA-Z MedicaRevive Snails ExtractComplete PharmaSuper DietGroupe BerdouesPhytoExfoliacNutergiaVitaslim
AquaSource Зелена енергия 120 капсули

AquaSource Зелена енергия 120 капсули

+ 20 капсули в същата опаковка
Количество:
Цена:80.85 лв.
Телефон
за поръчка
+359 878 292 513
Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа
3/5
10 гласували
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка над 100 лв. виж повече
България - само за Русе
от 0 до 20 лв над 20 лв
1.90 лв.Безплатна доставка

България
от 0 до 100 лв над 100 лв
4.99 лв.Безплатна доставка

Международна нормална
от 0 до 10000 лв
37.99 лв.

Подробна информация Как да пазарувам?
Вижте още продукти от:

 

При разработване на рецептурата на Зелена енергия е спазен научният принцип на синергизма – отделните съставки взаимно допълват и усилват ефектите си.Така , в резултат от взаимодействието на природата и науката , се е получила изключително пълноценна клетъчна суперхрана , подходяща за всички възрасти.

Съчетаването на кламатското синьо- зелено водорасло AFA , хавайска спирулина и люцерна доставя на клетките естествени, лесноусвоими минерали, витамини, ензими, аминокиселини, осигуряващи  максимална антиоксидантна защита, стимулиране на имунната система и ефективност на обменните процеси в клетката.

Зелена енегрия може да се приема от всички хора с цел поддържане на добро здраве и профилактика, висок  жизнен тонус, работоспособност , повишаване на имунитета.

 На всички бременни жени и кърмачки, които искат да запазят здравето си и да осигурят най-доброто за своите деца препоръчваме  Зелена енергия.

 Тя е  гарантирано напълно безвредна и нетоксична.

 Колкото повече човек научава за здравето, физиката и храненето, толкова повече разбира, че става въпрос за енергия. Това би трябвало да е очевидно, но това, което може би и не осъзнаваме е колко важна е енергията за отношенията, психическото и менталното здраве, в допълнение към цялостния успех в живота.

Всяко нещо в живота ни се определя от енергията, не само от това дали я имаме или пък не, но и от вида й, от къде идва и от какъв характер е тя.

В определен момент повечето хора осъзнаваме значението на енергията в нашия живот, от там идват и по-високите продажби на „енергийни напитки“. Обаче, ако извличаме енергия от захар или изкуствени стимуланти, то това е като вземането на пари на заем – бързо и лесно решение за момента с последствия, които ни карат да се чувстваме по-зле в дългосрочен аспект.

По-добрият начин да извлечем енергия е от храната. Тогава тя е естествена и без последствия, а само с ползи под формата на по-добро здраве.

Продукта Зелена Енергия на AquaSource е разработен специално да ни снабди с изобилие от естествена, вътрешна енергия и то само чрез предоставяне на изключително полезни храни, не само в лесноусвояема за организма форма, но и в която съставките работят в синергия, за да сме сигурни, че крайният резултат е по-добър от сбора на ефектите от всяка една по отделно.

В основата на Зелена Енергия са синьо-зелените водорасли Афанизоменон флос-акве - AFA, достатъчно да кажем, че за нея често се казва, че е източника на живот на Земята – водораслите са превръщали азота и въглеродния диоксид в кислород и са създали атмосфера, която да поддържа живота такъв, какъвто го познаваме днес. Датират от преди милиони години и са в самата основа на хранителната верига; съдържат изобилие от минерали, аминокиселини, желязо и протеин.

Често се спори дали AFA или Спирулина е по-добра. Открихме, че в много отношения AFA е по-полезна от Спирулина, тъй като синьо-зелените водорасли са напълно естествен продукт, а и имат малко по-добър хранителен профил. Въпреки това, не може да се отрече, че Спирулина има някои ползи, които липсват при AFA и поради тази причина добавихме Спирулина в нашата Зелена Енергия. Основният недостатък на Спирулина обикновено е това, че тя се произвежда с търговска цел и може да съдържа минимални количества нитрати, нитрити и амоняк. Въпреки това, съществува едно изключение – Спирулина, растяща в най-големите дълбини на Океана в Хавай – именно от там ние вземаме тази суровина. Спирулина има подобен хранителен профил като AFA, не толкова богата на минерали, но пък с по-голямо съдържание на протеин и малко по-лесно смилаема

 Третата синергична съставка в Зелена Енергия е органичната Алфалфа (люцерна), която е изключително богат източник на протеин, а освен това изобилства и от витамините А, B6, B12, C, D, E и K. Също така е богата и на минерали като магнезий, калций, желязо, фосфор и натрий – всички в лесна за усвояване форма. Органичната Алфалфа е естествен източник на флуорид, фибри, антиоксиданти (като хлорофил) и фитонутриенти (като октакозанол, каротеноиди и сапонини). Смята се, че съдържа над 300 хранителни вещества и фитонутриенти. Органичната люцерна първоначално е открита от арабите, които я нарекли Алфалфа, което означава „баща на всичките храни“!

Зелена Енергия съдържа три суперхрани и то в идеалното съотношение, за да работят в синергия една с друга, но и с нашия организъм. Когато чуем фразата „зелена енергия“, обикновено я свързваме с възобновяеми енергийни източници. Продуктът Зелена Енергия на AquaSource представлява нещо подобно за човешкото тяло. За разлика от изкуствените източници на енергия – от стимулантите до захарта, които често биват използвани и предизвикват временен приток на енергия, последван от голямо понижение на нивата на енергията – Зелена Енергия е възобновяем източник в дългосрочен аспект. Тя осигурява естествена енергия от чудесни нутриенти и допринася за дългосрочно добро общо здраве, бързо осигурява моментна енергия, но също така в дългосрочен план натрупва в организма натурална енергия.

Синьо- зелени водорасли АFA на Аквасорс

Синьо-зелените водорасли датират още от преди 2,8 милиарда години и се смята, че до голяма степен са отговорни за създаването на нашата атмосфера, предоставяйки условията на живот на Земята такива, каквито ги познаваме днес. Те формират основата на хранителната верига. Почти е невъзможно днес да си представим света такъв, какъвто е бил тогава. Дори само като разберем историята на синьо-зелените водорасли можем да видим от колко кратко време ние, хората, сме на земята.

Докато синьо-зелени водорасли могат да се открият във водоизточници по цял свят, то водораслите, виреещи в езерото Кламат са напълно различни поради уникалните географски и екологични условия в тази област.

Ползите от АФА са безбройни, а като хранителна добавка може би това е най-важната, която всеки трябва да взема. Знаем, че едно от разочарованията в нашата индустрия е, че не можем да пишем много за истинската сила и способности на някои от нашите продукти. Но най-доброто, което можем да направим, е всеки сам да ги опита, а и лично да разговаря с тези, които ги вземат вече от години.

Освен ползите, които всеки ще усети от приема на AquaSource водораслите, е добре да помним също, че те са:

- Изключително богат и лесно усвоим източник на висококачествен протеин

- Изобилстват от хлорофил, който подпомага изграждането на кръвта ни

- С много висока концентрация на фикоцианини, които подпомагат имунната система като стимулират производството на стволови клетки от костния мозък.

- Със съдържание на 40 макро- и микроминерала, плюс всички необходими аминокиселини.

Поради ограниченото място не е възможно в тази статия да навлезем във всички области, в които съставните части на АФА биха могли да бъдат от полза за човешката физиология, но бих искал накратко да изброя някои от най-важните начини: Витамини B и C: АФА е богата на витамин В и С, което подпомага борбата на организма срещу стреса, а също така и за по- ефективното производство на енергия.

Протеин: АФА е пълноценен, естествен източник на протеин – 60% от нея е протеин. Със своите 18 аминокиселини, протеините в АФА са много по-лесноусвоими от организма и също много по-лесно произвеждат важните за здравето на мозъка невротрансмитери. Фикоцианинът, който се съдържа в АФА, също така действа в синергия с аминокиселините в това отношение.

ФЕНИЛЕТИЛАМИН: (ФЕА) това е мозъчен химикал, произвеждан в тялото ни от две аминокиселини и се съдържа в концентрирана форма в АФА. ФЕА повишава активността на определени невротрансмитери в мозъка, които контролират нашите способности да се фокусираме и да бъдем съсредоточени. ФЕА притежава и множество други ползи, но те се свързват с щастието, повишава нивата на допамин, което предизвиква чувство на концентрация и позитивност, и ефективността на друг химикал – норепинефрин, които подсилват чувството на щастие и радост.

Желязо: АФА e един изключителен източник на желязо, което е от голямо значение за доброто здраве и особено важно за тези, които спазват строги диети или пък са вегетарианци.

Ползи за храносмилането: АФА съдържа хиляди ензими и най-важното е, че те се съдържат в продуктите на AquaSource с водорасли благодарение на ниската температура, която се използва при нашия процес на сушене.

Колониите с AFA показват интелигентност чрез комуникация между клетките с невропептидите; учат се и се адаптират към промените в околната среда“ (Barry, W. T, 1977 г.). „Всяка друга форма на живот се е моделирала след известен аспект по водораслите. Изобилието им на невропептидни прекурсори допринася за способността на мозъка да обработва информация и да постига чувство на благополучие и фокусираност на ума.“

„Малък протеин, наречен субстанция Р, е мощен невротрансмитер. Той се състои от аргинин, лизин и пролин, всеки от които се съдържа в AFA. Невероятният ефект от веществото Р е, че той увеличава способността за учене и повишава чувството ни за благосъстояние. Той прави това като стимулира мозъчните клетки да развиват повече дендритни шипчета на мозъчните клетки, които достигат и комуникират с други мозъчни клетки.“ Водораслите на помощ, Карл Дж. Ейбрамс

Всички тези ползи в един толкова прост продукт, който расте целогодишно във водата, след това се събира и после се суши чрез патентования от AquaSource процес на сушене BioActive Dehydration®, който изсушава водораслите до прахообразна форма с буквално никакво разрушаване на хранителните вещества, цвят, мирис или вкус, поставен в капсули и доставен до вашия дом!

 

 


 
Мнения
Автор: Аптеки Оптима
От дата: 15/01/2011 09:01
Какво е Вашето мнение за "AquaSource Зелена енергия 120 капсули"?
Прочетете още свързани теми от Здраве и красота
билки: Няколко здравословни ползи от червения чайПолзите за здравето от червения чай включват употребата му като лек за главоболие, безсъние, астма, екзема, костна слабост, хипертония, алергии, процеси на бързо стареене. Не съдържа кофеин и е с ниско съдържание на танини.
заболявания: ХемороидиРазширенията на вените в долната част на дебелото черво и ануса се наричат хемороиди. В тях тече артериална кръв
хранителни съставки: 5 факта за глутена, които не знаетеВ световен мащаб съществува огромна ответна реакция срещу глутена. Проучвания посочват, че около 30% от американците споделят, че се опитват да премахнат глутена от храненето си. Ако сте от тези, които избягват консумацията на веществото, поради страх от целиакия, непременно трябва да прочетете следните 5 факта за глутена.
заболявания: ЕпилепсияПри хората, които страдат от епилепсия, в мозъка им има поле, което предизвиква припадъците. Това поле изпраща сигнал, който обърква нервните връзки в мозъка – връзките, които контролират отделните части от мозъка. Според някои специалисти при епилептичен припадък мозъкът се рестартира, тоест изключва, а след това се включва отново.
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!